樂古Nakuz

標題: 235天王裝問題 [打印本頁]

作者: 肥焜    時間: 3-9-2018 20:19
標題: 235天王裝問題
其實係咪無乜人有,想收套龜天235裝完全無人賣><
作者: JIMMY8600    時間: 3-9-2018 22:58
得暗商出過,所以全ser得幾套235
作者: 肥焜    時間: 6-9-2018 01:20
JIMMY8600 發表於 3-9-2018 22:58
得暗商出過,所以全ser得幾套235

暗商係指官方活動個黑暗商人?
作者: Oppo    時間: 6-9-2018 08:19
有人不巨放 應該好貴....
作者: JIMMY8600    時間: 7-9-2018 11:41
肥焜 發表於 6-9-2018 01:20
暗商係指官方活動個黑暗商人?

對,所以唔多,每次最多一套
作者: pkwapk123    時間: 7-9-2018 16:37
講真 如果收都系比主角形下都得既(好鬼貴) 唔系用照S咪算  為左個小小點洗咁多錢
作者: victims    時間: 13-9-2018 02:58
我有雀.龍.龜.235套.差虎天套
作者: victims    時間: 13-9-2018 02:59
pkwapk123 發表於 7-9-2018 16:37
講真 如果收都系比主角形下都得既(好鬼貴) 唔系用照S咪算  為左個小小點洗咁多錢 ...

差600-700點小唔小真係個個觀感都不同
作者: Oppo    時間: 13-9-2018 12:14
嘩...多咁多點? 600-700?
作者: victims    時間: 15-9-2018 13:42
Oppo 發表於 13-9-2018 12:14
嘩...多咁多點? 600-700?

按主角有得睇4套235套的屬性的
作者: victims    時間: 15-9-2018 22:04
你想幾錢收.可以私信我@@
作者: pkwapk123    時間: 16-9-2018 19:33

[attach]1103270[/attach]
都系個句喇 未出就天價出左就公廁價 600-700點咪當禁多1-2下技囉 如果冇凶既情況下合隻凶仲比佢化算(自己升1500左右 代升搵笨)
除非你升哂12隻最高戰+12套天王套谷戰喇(成個SER好似都冇12套) 唔系買返帝S同照S算
當人放HK3000夠平未 你收套照S/帝S100蚊都唔洗只系為慳個小小技 禁快2下好過喇
PS.壕另計 我平民玩家1名 咩都玩唔起

作者: victims    時間: 18-9-2018 06:11
一堆就1-2下技能.一大堆就8-10下技.唔知有冇錯
作者: pkwapk123    時間: 20-9-2018 08:54

前提你單機/組升單打手升lv  雙打手已經冇分咩分別
如果1-2千蚊都玩得過既  但數量小分分鐘天價
唔好彩好似拔都咁就
作者: 守護星    時間: 21-9-2018 23:22
真心唔係咁計   一套裝多700點係好多

你比較225 同 210個差距 就知天王裝係好誇張
虎天裝仲係 比加血既裝備高一倍
作者: beasilter    時間: 23-9-2018 11:00
老實個句 雷普見到D裝咁有吸水既能力 又點會唔出福袋同活動去比我地供獻下 遲下應該會平啲 1~2千蚊去出一套裝 有啲唔低 不過睇人啦 有錢人既玩法 窮人唔會明 四天王四套裝 其實屬性點上係正既
真係高左一個檔次 特別是龜天 比較加多啲買屬點 等如隻龜強化左
至於用2 3千蚊去買裝就睇閣下需要
作者: sung60106    時間: 24-9-2018 19:09
講下笑咁講 但事實黎.
1,2千買/課到套最勁既裝咪算好
依家D手游哄你課埋身家都唔掂

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2