樂古Nakuz

標題: 凶獸加點一問 [打印本頁]

作者: beasilter    時間: 19-4-2017 16:26
標題: 凶獸加點一問
本人近日合了隻日凶 就想問各位大大凶獸要點加點?
如果輔助天王情況下點加點(包括特點)同做打天主力又點加點
求助!求助!

作者: arhoronald    時間: 19-4-2017 17:33
日凶點玩都係全智唔洗諗
作者: 周杰倫    時間: 20-4-2017 06:58
日凶肯定係全智,你可以點輔助?
作者: beasilter    時間: 20-4-2017 12:07
日凶點玩都係全智唔洗諗

咁輔助的話點血會唔會影響 比智力的點數??
作者: 黑天使    時間: 20-4-2017 15:48
全智10點特性狡猾6空中彈....你用梨都系加隻天王攻+10點狡猾轉多D好過
打怪 依家多數升LV天怪比外掛包起佐..
作者: arhoronald    時間: 20-4-2017 16:42
beasilter 發表於 20-4-2017 12:07
咁輔助的話點血會唔會影響 比智力的點數??

佢轉整體15%,你隻日凶幾智未轉幾多,計埋裝
作者: jchiu312    時間: 22-4-2017 23:14
加智先會打怪痛, 如果想谷戰/冇甘易死, 可以加血
作者: beasilter    時間: 23-4-2017 09:26
Thx 各大大提供既意見 我隻日凶前兩日試左 上下兩個點法
作者: beasilter    時間: 23-4-2017 09:35
Thx 各大大提供既意見 我隻日凶前兩日試左 上下兩個點法 最後選左主力打天既點法 現200 除打boss比較難打 打其他都唔錯既輸出
唔點輔助 因為本人手殘唔夠快用多招技 所以就轉做打天主力就ok了 日凶升得好辛苦 要同外掛佬搶怪(冰城3)=.= 搞到要一隊一隊咁肥冰 唔係就吸黎升
煩請管理員幫手刪除左我上樓未完成既貼

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2