樂古Nakuz

標題: 汁game之前 汁柒左樂古啦 [打印本頁]

作者: 心隨風去    時間: 4-1-2015 12:34
標題: 汁game之前 汁柒左樂古啦

先是樂古無左規矩之後,等同無掩雞籠,你吊我,我又吊柒你,唔睇都唔知玩家咁鳩好文采,粗口成章.祖宗十八代山墳乜鳩都挖出黎講,

其次作為一個線下交流區,廢up對叼嘅野仲多過分享嘅野,為乜鳩真心唔知.版面好多貼 開黎多舊魚,睇完 哇叼然後得啖笑. 例如 : "咩門派強勢 " 哂鳩氣,問黎多舊魚無最垃圾睇你點樣玩. 國服申請教學  大個教學貼系度 唔睇喺度死問爛問  貶低自己智商為乜? "咩ser多人 " 自己開個細號上去睇同城睇校場睇地攤 成個ser一個地攤都無開叫玩撚猿.

再者,一開個樂古版面,喂喂喂呢個好憨鳩,呢個又廢西,呢個又笑死街坊然後 我丟你螺母, 你猴塞雷 乜差乜差然後叼翻場作為一個線下交流區 可唔可能出現翻應有嘅主題 文章  睇唔過眼又保持沉默嘅人大有人在 叉鳩左右上角唔撚睇嘅人大有人在
解放言語限制唔系保持版面興旺嘅做法,打機某種程度上都存在一種道德 類似於 武德   而樂古版 明顯無
笑而不語
作者: sun35350567    時間: 4-1-2015 13:03
作者: dannytsoi31    時間: 4-1-2015 13:51
懇求版主ban左92677669<---依個人 日日糸度出埋d 無厘頭既post 講野毫無義意
作者: 怪怪    時間: 4-1-2015 15:18
先是樂古無左規矩之後,等同無掩雞籠,你吊我,我又吊柒你,唔睇都唔知玩家咁鳩好文采,粗口成章.祖宗十八代山墳 ...
心隨風去 發表於 4-1-2015 12:34

依家樂古同死左都無咩分別 , 如果無左個D廢UP POST , 可能成個幾星期一個POST 都無
作者: 馬拉松好手    時間: 4-1-2015 19:03
= =.......針無兩頭利.........喺咁架喇..........爆粗都好過死城(我喺咁諗)..........
作者: 小靈=]    時間: 5-1-2015 14:31
我覺得最無謂係開一堆初心者講野
唔知係咪自己自high應返自己但起碼我欣賞佢有耐性等4粒鐘跟住自high
作者: 心隨風去    時間: 5-1-2015 18:53
回復 6# 小靈=]

呢啲叫要型又要帶頭盔 {:15_775:}
作者: SimaHim    時間: 5-1-2015 23:40

同意
而咩SER多人的帖又係其中最廢的
幾乎係周經POST...

其次
我亦覺得冇需要為左某D人令自己嬲
佢鍾意自HIGH 鍾意狐假虎威係佢的事
你打機唔係為左令自己激氣的吧...
作者: ansello1996    時間: 6-1-2015 19:13
我覺得最無謂係開一堆初心者講野
唔知係咪自己自high應返自己但起碼我欣賞佢有耐性等4粒鐘跟住自high ...
小靈=] 發表於 2015-1-5 02:31 PM

你可能係其中一個xd
作者: gunseed1997    時間: 7-1-2015 01:34
打交可以打到叫人出街打xd
作者: 前世今生    時間: 7-1-2015 22:05
樂古要隨波遂流唔理後果跟第個forum 我地都無計
作者: 我是gm    時間: 7-1-2015 22:42

NAKUZ天龍變左質比人不知所謂的謾罵

出個圖分享屬性會有人串

推薦人去國服玩又有人小
內容與主題不同

純粹就係要罵戰
作者: tommy369124    時間: 8-1-2015 03:38
太多垃圾post
作者: 浪跡天涯002    時間: 9-1-2015 00:29

回復 11# 前世今生

哇,夜魂之翼你咁講野既 當我死架?(迷:你好似真係已經死左

不過見到天龍版依家變成咁,其實我都有D心UP
作者: 囧大俠    時間: 10-1-2015 11:04
咳咳,作為一個極度唔負責任兼潛水已久的版主,睇到你個死仔呢個帖,真喺有d感觸
講真,自從天龍版變左言論自由之後,已經冇心機上......

作為一個版主,責任喺管理好版面的整潔,自從冇左呢種職責,其實版主已經可有可無,以前經常上論壇,每一個post我都會認真睇,之後睇下有冇需要加分減分之類的,而家連上都冇意思了,加埋我要應戰DSE,連天龍都唔得閑玩。

作為一個會員,其實我都喺由會員開始接觸樂古先(廢話),講真,而家版面來來去去都喺罵帖之類的,以前的攻略,影圖分享都不再存在,可能都值得睇,但一d個人恩怨就真喺冇必要擺出來,講真認真去睇又有幾多個,長期落去根本喺度減少人流,明知入去冇野睇,唔會再開樂古,唔似以前,每日都會循例上去睇下今日有咩帖。

或者,樂古真喺油燈已盡,留下的只有以前那些精彩過的好帖子

細細聲問句,有冇人知道版規變曬自由喺邊個大大改的,因為小弟我潛水太耐,收唔到風@@
作者: 光云    時間: 12-1-2015 06:57
黎黎去去都係打交幫果幾條友係度嘈 so9sad 比起之前咩都有D既帖 無論拍片校場 攻略 都值得一睇.. 往事只能回味
作者: 碎峰.    時間: 12-1-2015 22:09
好耐冇上過黎  真係變左好多...
作者: cheung1997    時間: 13-1-2015 17:12
打交可以打到叫人出街打

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2