樂古Nakuz

標題: 儲值卡扣得好快 [打印本頁]

作者: simonAQAQA    時間: 28-7-2014 00:28
作者: Marquess    時間: 28-7-2014 02:25
如果是iphone的話可以試一試,在沒有播放音樂的狀態下插入耳機,按下頂部的關機鍵(關掉屏幕即可),然後再按一下,滑動解鎖,拔掉耳機,耳機模式解除。
作者: simonAQAQA    時間: 31-7-2014 11:55
作者: Marquess    時間: 31-7-2014 14:48
回復  Marquess

頂,真係上台好過-.- 儲值卡用得咁快既......剩番唔夠10蚊.電話都打唔到WHATSAPP都會 ...
simonAQAQA 發表於 31-7-2014 11:55

剩不夠10也是有剩,但是為什麼會扣就不太清楚了,因為你也沒有開數據。
作者: 天︱下    時間: 31-7-2014 22:48
電話公司屈你錢要理由架咩

依家明屈你啦 唔通驚你會打官司告佢呀?
作者: aaq1234    時間: 3-8-2014 20:57
無開數據點用WTSAPP,WECHAT????
作者: simonAQAQA    時間: 3-8-2014 23:36
作者: 〝細wIN_    時間: 9-8-2014 14:36
本身我自己都用儲值卡 我都唔開DATA淨係用WIFI上網架
但係扣錢係扣打電話咋嘛.
作者: simonAQAQA    時間: 10-8-2014 03:01
作者: 臭蟹座    時間: 10-8-2014 13:32
儲值卡係比臨時用..姐係好似電視電影咁..食大茶飯果時用..打完一個電話就掉一張
長期用.緊係上台啦
作者: 〝細wIN_    時間: 10-8-2014 16:54
上次入左冇幾耐,我唸10日都冇,定仲小..7日又冇曬錢..又要充值.....
唔知個中國移動最近做乜9..好似話 ...
simonAQAQA 發表於 10-8-2014 03:01

咁我建議你轉其他. 一入錢就比人扣依加又唔係借錢先扣錢當息=.=轉ONE2FREE 或者其他啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2