樂古Nakuz

標題: 求幻想神域封測玩後感... [打印本頁]

作者: chanko898    時間: 9-8-2013 07:52
標題: 求幻想神域封測玩後感...
如題:想知佢商城個D野貴吾貴,有無野抽,技能有多華麗,手感好吾好之類
作者: 菠蘿君    時間: 9-8-2013 14:33
佢送咗1萬點黎用,所以我唔覺貴.
武器方面,雙槍真係無得頂,
d陷阱係連d怪都唔識踩落去,
真係好勁
作者: chanko898    時間: 9-8-2013 18:20
回復 2# 菠蘿君

每日送1萬點~_~..唉..買點數入夠1萬先送個狗仔坐騎..無奈無奈
作者: 乂冰之魂乂    時間: 10-8-2013 12:05
1萬點 - w- 公開過時就老屈錢架啦
作者: chanko898    時間: 10-8-2013 13:43
回復 4# 乂冰之魂乂

所以我想知佢商城個d野貴吾貴0.0如果個價格同龍之谷仲有天龍一樣的話,可以貼定心水吾洗玩
作者: imissyouq    時間: 11-8-2013 18:04
每日送1萬點 正
作者: 開工專店    時間: 12-8-2013 01:21
應該跟台服價..你想升快D 可買佢個包..但係(可能)打怪果D仲有過佢
作者: 乂夕陽乂    時間: 12-8-2013 12:59
每日送一萬點   買咩都唔貴架
同埋封測價格未係最終價格
作者: chanko898    時間: 12-8-2013 15:52
回復 7# 開工專店

咩買佢個包吾係幾明?
作者: 開工專店    時間: 12-8-2013 18:00
回復  開工專店

咩買佢個包吾係幾明?
chanko898 發表於 12-8-2013 15:52

佢有個好似成長既包買..入面有1套裝 可用到40LV  數值同普通藍裝1樣
所以打怪出果D可能會比佢勁D  
睇你想買包1次過去到40上再慢慢打裝定邊升LV邊用打返黎既裝 (背包位小)
1套既就有D特別D既+成  (要同名) 精準的手套/精準的武器之類~
作者: chanko898    時間: 13-8-2013 07:51
回復 10# 開工專店

打怪打翻泥既藍裝隨機加成既0.0我好運中左件都叫做屈屈地既藍裝上衣(28LV),高速(惡魔速度:victory: ),一般暴,小血

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2