樂古Nakuz

標題: 老玩家回歸..... 想問幾個問題.......... [打印本頁]

作者: yktcarson    時間: 27-4-2013 21:20
標題: 老玩家回歸..... 想問幾個問題..........
我想問下其實而家GC仲有冇人玩- - 我見vs已經變到好少 地圖就更加唔使講 見親都係台灣人

......... 所以我好想搵一班香港fd一齊重玩.............

而家如果要買一套80lv全套神裝連武大概要幾錢左右.........?

同埋如果由1lv玩起 拎到dio之後再升80要幾耐.........?

求解答

另外求fd一齊玩  whatsapp:93309636
作者: lianddy1994    時間: 28-4-2013 04:35
一套80魔珠大概係千二蚊左右
如果要抽地矛加好屬就要睇人品

如果一開始用金任拎dio
日日都玩死佢
一個月可以80

但dio e+唔係好勁
唔知你係ap角改廢之前定之後走
雖然dio e+打任唔係差
但唔係最好果堆

如果真係玩返
可以加我好友
能力範圍幫到的我都會幫下手
作者: yktcarson    時間: 28-4-2013 12:32
UMM 據我而家認知 正係出到zero 4轉- - 你gc係咩名?
作者: davidync    時間: 28-4-2013 12:51
80LV神裝連武可以唔洗錢GE,有時間就得,打英雄會比到你,之後慢慢升,30階又直接有一件,你升得80黎都差唔多儲齊~
建議玩硃吧,屈到喊,不過DIO都唔錯,需要更多GE技術~
日日玩4個鐘,3星期可80了~
作者: hungpuichoi    時間: 28-4-2013 12:54
你gc係咩名?
作者: yktcarson    時間: 28-4-2013 14:54

我諗緊開唔開多隻玩住先 本身我個隻唔算勁但係都唔算廢咁 中等咁- - 個名當初改得唔好 dio技樹加錯哂 但係入面個d重生之翼個d而家又拎唔番咁...... 所以仲諗緊........ 求意見 加住whatsapp先 93309636 新角色名叫 毀玄滅天 舊角叫 乂低B超能膠乂 好似係......
作者: 柚木共睹    時間: 28-4-2013 14:58
認真
低B超能膠好聽D
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 14:59
認真
低B超能膠好聽D
柚木共睹 發表於 28-4-2013 14:58

- - ..............
其實最主要都係比人爆過 有心理陰影係度
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 15:15
低b超能膠先岩
作者: 楓葉x小風    時間: 28-4-2013 15:47
我陪你玩永恆冒險,你可以加我好友嗎(ps:我最高是73lv小樂,新手一名~
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 16:19
80LV神裝連武可以唔洗錢GE,有時間就得,打英雄會比到你,之後慢慢升,30階又直接有一件,你升得80黎都差唔多儲 ...
davidync 發表於 28-4-2013 12:51

硃係咩人黎- -?
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 16:27
我陪你玩永恆冒險,你可以加我好友嗎(ps:我最高是73lv小樂,新手一名~
楓葉x小風 發表於 28-4-2013 15:47

你個名係咩?
作者: 楓葉x小風    時間: 28-4-2013 17:02

yktcarson和yktsword名稱有沒有那麼似,是不是同一個人來的?
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 17:07
對呀
作者: 楓葉x小風    時間: 28-4-2013 17:13
現在可以上永恆冒險,要一起玩嗎?
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 17:15
現在可以上永恆冒險,要一起玩嗎?
楓葉x小風 發表於 28-4-2013 17:13

可以呀..... 不過我想從1等玩起 因為舊的AC有被爆的風險 還有呢.... 你gc的名子是什麼?
作者: 楓葉x小風    時間: 28-4-2013 17:20
由1lv開始玩,你什麼寵物都沒,角色沒解,你還要玩下去嗎?
作者: yktsword    時間: 28-4-2013 17:25
由1lv開始玩,你什麼寵物都沒,角色沒解,你還要玩下去嗎?
楓葉x小風 發表於 28-4-2013 17:20

算了 還是玩回舊那個吧- - 我叫低B乂超能膠
作者: lianddy1994    時間: 28-4-2013 18:17
算了 還是玩回舊那個吧- - 我叫低B乂超能膠
yktsword 發表於 28-4-2013 17:25

加左你好友
作者: davidync    時間: 28-4-2013 20:05
打錯,係琳
作者: 柚木共睹    時間: 28-4-2013 21:22
但GC變咗好多,同你預期未必一樣
作者: bennylee1994    時間: 2-5-2013 14:58
一套魔珠80LV用左800蚊,我係路帕蒼狼裝+裝飾,武器+17,其他13-15,萬攻萬防,6000地矛

在下有85LV路帕,85LV狄奧,80LV瑪琳,小莓,亞辛,81LV琳,最低係小愛,55LV,其他大約係58-69LV,有女王

ID:★打倒共產黨★

刷頭銜,打副本都可以搵我^^
作者: bbq93629    時間: 4-5-2013 01:11
回復 2# lianddy1994

5天80可以人手UP
作者: 楓葉x小風    時間: 4-5-2013 21:39
樓上5天可以80lv,你有說每天玩多少時間嗎?
作者: tonyhktwtw    時間: 5-5-2013 11:56
有冇可能呀..800蚊套80魔珠

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2