樂古Nakuz

標題: 點解亞斯特洛會變得禁勁 [打印本頁]

作者: hohopk123    時間: 23-4-2013 17:25
標題: 點解亞斯特洛會變得禁勁
佢唔係只係桑立托斯既助手黎炸咩

係藍光打佢都仲廢到HIHI
依加講到佢變禁勁

中間發生左咩事

有冇有睇劇情既人話比我聽?

作者: 疾風乂軒    時間: 23-4-2013 18:39

首先 亞斯特洛唔係 桑納托斯助手 係出賣桑納托斯既人
估計應該可能有機會大概也許或許maybe係話咩同我合作就比你變超勁之類啦
之後應該可能有機會大概也許或許maybe桑納托斯被吸引左而搞到傑尼亞大陸D神比佢控制哂
之後十七小俠就攻到征服神殿打敗左桑納托斯 亞斯特洛見到十七小俠咁勁就偷左征服神殿既淨水淆底走左十七小俠就追亞斯特洛追到去阿特梅迪亞(沙漠果邊應該係外傳之類啦 果邊係佢地行錯路)
係途中杜爾出現過仲搶左十七小俠佢既身上五個淨水(雷神之鎚)
之後就
應該可能有機會大概也許或許maybe合左靈魂石 靈魂石大約就係好似動漫果D之類啦應該 用一用變到好鬼勁 就係由藍光既廢柴變到咁          有錯請指點PLZ
作者: calson3    時間: 23-4-2013 22:39
回復 2# 疾風乂軒

明顯亞斯特洛一開頭未認真,一認真個樣都唔同晒~
作者: .黑仔.    時間: 24-4-2013 00:25
我覺得佢藍光果個形態勁d wo
起手快 佢招魔劍陣幾勁啊...

魔形係招地爆勁囉
不過熟左個規律又覺得冇乜野咁-.-
作者: EC膠    時間: 24-4-2013 12:23
亞斯特洛唔係神黎咩..........???
按故事仲有發展機會
作者: 正紫月    時間: 24-4-2013 16:33
睇最新個圖,好似話佢拎左魔族既力量,但係又唔完美-.-之後暴走化
其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之點解......睇到一頭霧水。
作者: 疾風乂軒    時間: 24-4-2013 18:52
回復  疾風乂軒

明顯亞斯特洛一開頭未認真,一認真個樣都唔同晒~
calson3 發表於 23-4-2013 22:39

原來味認真= =我以為佢就係咁鬼廢 有靈魂石先變到咁Q勁
亞斯特洛唔係神黎咩..........???
按故事仲有發展機會
EC膠 發表於 24-4-2013 12:23

佢只係一名劍士
睇最新個圖,好似話佢拎左魔族既力量,但係又唔完美-.-之後暴走化
其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之 ...
正紫月 發表於 24-4-2013 16:33

嗯 仲有好幾個角色仲味講點入隊= =
作者: aa22434312    時間: 24-4-2013 19:12
喊,gc明明系小愛揾老豆開始,點解e+佢老豆完全唔見左QAQ
作者: LCH147852    時間: 26-4-2013 17:05
其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之 ...
正紫月 發表於 24-4-2013 16:33

可能韓版果邊D公告交代曬,唔響遊戲入面加入劇情
作者: 恆-    時間: 27-4-2013 16:33
乜原來呢隻GAME仲有故事GA?
作者: 疾風乂軒    時間: 27-4-2013 16:53
乜原來呢隻GAME仲有故事GA?
恆- 發表於 27-4-2013 16:33

你無玩過啊?好難留意唔到無故事
作者: 恆-    時間: 27-4-2013 17:03
疾風乂軒 發表於 27-4-2013 16:53
我無玩過GA 好唔好玩GA
作者: 恆-    時間: 27-4-2013 17:07
疾風乂軒 發表於 27-4-2013 16:53

其實你想講好難留意唔到故事定好難留意到無故事?
作者: 疾風乂軒    時間: 27-4-2013 18:20
其實你想講好難留意唔到故事定好難留意到無故事?
恆- 發表於 27-4-2013 17:07

好難 留意唔到 無故事
作者: 恆-    時間: 27-4-2013 22:53
好難 留意唔到 無故事
疾風乂軒 發表於 27-4-2013 18:20
其實你知唔知自己講緊乜?
作者: 疾風乂軒    時間: 27-4-2013 23:00
其實你知唔知自己講緊乜?
恆- 發表於 27-4-2013 22:53

無野啦 咁都唔明
作者: 恆-    時間: 27-4-2013 23:02
無野啦 咁都唔明
疾風乂軒 發表於 27-4-2013 23:00
你個句DOUBLE NEGATIVE黎架 天才

咁都留意唔到無故事即係話,你認為本身呢隻GAME就無故事,而我認為有故事既前提下你先會咁講呀,但依家係我認為無故事,你認為有故事呀

你語文能力係唔係低成咁呀?咁都唔明

天才

有時間打機不如讀多啲書喇,就喺你班人累到後生仔一齊畀班死老野批鬥
作者: 疾風乂軒    時間: 28-4-2013 12:01
你個句DOUBLE NEGATIVE黎架 天才

咁都留意唔到無故事即係話,你認為本身呢隻GAME就無故事,而我認為有故 ...
恆- 發表於 27-4-2013 23:02

好難 留意唔到 無故事讀出黎都明啦
你 好困難 留意不到 無故事 這東西存在
係咪要咁先明啊
作者: lianddy1994    時間: 28-4-2013 12:28
好難 留意唔到 無故事讀出黎都明啦
你 好困難 留意不到 無故事 這東西存在
係咪要咁先明啊 ...
疾風乂軒 發表於 28-4-2013 12:01

“留意”   係指事情本身係到
而有人發現左敢解
你e種程形係唔係用“覺得”好d呢
例句1:為什麼你會產生gc冇故事的幻覺?
例句2:你e個gc冇故意嘅幻想,就由我黎打破
亂黎的例句:(gc冇故事)幻覺黎嘅姐,嚇我唔到嫁!!!!

btw
其實gc有好多設定可能你地會唔知
例如杜爾條女(粉紅色頭髮果個)
佢死左之後就輪迴左變做蕾
但蕾本身又人有佢自己嘅靈魂
姐係話佢身體入面係有兩個靈魂(蕾出果時條片)
所以以靈魂為食物的路
一見到蕾就想打低佢(戰慄25層)

重有例如拉同路係同一個佬豆生
小愛佬豆去向愈黎愈神秘
(s1本身話比卡狗唔知點  到e+整到可能同高地人or魔族有關)
作者: 疾風乂軒    時間: 28-4-2013 13:05
“留意”   係指事情本身係到
而有人發現左敢解
你e種程形係唔係用“覺得”好d呢
例句1:為什麼你會產生gc ...
lianddy1994 發表於 28-4-2013 12:28

好難覺得唔到無故事?
作者: lianddy1994    時間: 28-4-2013 13:41
好難覺得唔到無故事?
疾風乂軒 發表於 28-4-2013 13:05

好難覺得冇故事

做咩一定要用雙重否定姐
簡簡單單講出黎唔好?
作者: a94123    時間: 28-4-2013 14:06
好難覺得唔到無故事?
疾風乂軒 發表於 28-4-2013 13:05

用返係果句應該係打:好難 留意唔到 有故事
因為 留意"唔"到 "無"故事=你話隻game是沒故事的
作者: 疾風乂軒    時間: 28-4-2013 14:12
ok 我表達太複雜
作者: hohopk123    時間: 28-4-2013 15:41
帖子已經被騎劫
作者: LCH147852    時間: 28-4-2013 23:50
ok 我表達太複雜
疾風乂軒 發表於 28-4-2013 14:12

複雜?
作者: 恆-    時間: 29-4-2013 01:31
ok 我表達太複雜
疾風乂軒 發表於 28-4-2013 14:12

本身放工就好眼訓既,一返黎就笑到醒左

複乜Q野雜啫,唔係複雜問題,係你用錯既問題

趁人少少,爽爽手認左佢咪得
作者: 4851269    時間: 29-4-2013 16:11
堆淨水有加能力 無敵 滿魔 滿血 自己死 既效果
比較有可能既就係 亞斯特洛既力量未完全覺醒 需要淨水既幫助
於是就搵桑納托斯幫手 搞到成個傑尼亞大陸 堆王級怪暴走晒
點知比17小俠攻到埋黎 桑納托斯比佢地ko埋
桑納托斯擁有既征服之淨水[估計]係可以令到人潛在既力量不斷咁激發出黎(變換形態就係例子)
所以就比亞斯特洛老粒埋粒淨水走
而可以正確使用淨水既方法[可能]得魔族知道 所以亞斯特洛就同魔族勾結 叫杜爾偷埋17小俠有既淨水
於是就搵齊晒淨水 可以進行將淨水既力量同人融合既儀式
令到亞斯特洛潛在既力量不斷咁激發晒出黎
[變2次形態(同桑納托斯一樣變2次)]
[無敵(其中1個淨水既功效) 亞斯特洛最終形態既效果 因為得格蘭迪耶打得爆]
作者: airsuper002    時間: 1-5-2013 17:05
感謝大大解答!!!!
作者: hohopk123    時間: 2-5-2013 17:44
堆淨水有加能力 無敵 滿魔 滿血 自己死 既效果
比較有可能既就係 亞斯特洛既力量未完全覺醒 需要淨水既幫助 ...
4851269 發表於 29-4-2013 16:11

聽左你既解答後
我都叫做大概感明白左

如果賽格拎征服水咪超強
永恆騎士再拎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2