樂古Nakuz

標題: 【KGC】韓服2013年 第一季更新規劃釋出(含傑洛4、蕾34轉) [打印本頁]

作者: hj1op2    時間: 18-1-2013 00:26
標題: 【KGC】韓服2013年 第一季更新規劃釋出(含傑洛4、蕾34轉)

Grand Chase:混沌的結束
更新日程大公開

1月
24日 亞圖姆新圖(第五個新圖)
31日 Zero(傑洛)四轉

2月
07日 Lime(凝萌) Open(暫時唔清楚咩黎)
14日 韓服重開月光妖怪村、亞圖姆新圖(第六個圖)
21日 Ley(蕾)三轉
28日 亞圖姆新圖(第七個圖-亞圖姆大陸正式完結)

3月
07日 Ley(蕾)四轉
14日 阿特梅迪亞第七新地圖
21日 Asin(亞辛) Open(暫時唔清楚咩黎)

*以上資料轉至巴哈
作者: taxitaxi7    時間: 18-1-2013 00:37
其實asin同lime真係好好玩 自己打地圖衣家都常用佢兩個
衣家聽到有新野十分支持!
仲以為成長型角色去到80級已經full skill, 估唔到仲有新野 正^^
作者: .小偉仔.^=^    時間: 18-1-2013 01:45
蕾3,4轉等到頸都長@@
作者: hj1op2    時間: 18-1-2013 02:50
其實asin同lime真係好好玩 自己打地圖衣家都常用佢兩個
衣家聽到有新野十分支持!
仲以為成長型角色去到80 ...
taxitaxi7 發表於 18-1-2013 00:37

好老實講
冇裝備同寵既支援下Lime真係難玩到爆-.-
作者: taxitaxi7    時間: 18-1-2013 12:20
不再解釋到低有冇裝有冇寵先叫好角色
只要係運用得好 配合到自己 又協調到隊友 咁就冇問題
如果你話dio 瑪琳 琳之類咁力量型既角色我夠識玩拉
不過始終有好既角色都要有好既操控者先發揮到水準=]
作者: 疾風乂軒    時間: 18-1-2013 12:50
open?唔通又有D唔知咩80技?定85
作者: kkaho2816    時間: 18-1-2013 19:21
5通lime要open2轉?(誤
應該要改左個技樹or加強D技....
作者: Stephen911exe    時間: 19-1-2013 22:04
阿特梅迪亞第七新地圖>>>90Lv?
作者: .小偉仔.^=^    時間: 20-1-2013 02:48
回復 8# Stephen911exe

無300%上經驗活動唔會升羅
作者: 正紫月    時間: 20-1-2013 02:51
Asin打圖悲劇,望有改善- -
作者: 叛逆小天    時間: 21-1-2013 01:02
路過GC版對千憶帖子默默一頂.
宜家GC真係...
不過估5到原廠終於肯補完果堆轉職坑..
作者: S!u絕淚    時間: 22-1-2013 03:44
潛左N耐水既無良版主上水頂一頂
望到依家既GC...有種說不出的唏噓...
作者: abdcefg    時間: 22-1-2013 12:15
回復 1# hj1op2

有機會係商城開放銀任卷.亞辛跟萌的

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2