樂古Nakuz

標題: 骷髏高達X1小評/.\ [打印本頁]

作者: 乂螺絲乂    時間: 27-8-2011 00:56
標題: 骷髏高達X1小評/.\
骷髏鋼彈是地球圈軍事企業為其他行星(如木星)專用而正式開發的第一架MS機種。由海軍戰略研究所製造,公司內部正式型號為F-97。為隱瞞製造商行號,在交付海盜時編為XM-X(表不明)。
資料:戰紀
R前武裝
1:光束斬馬刀 係數1320 5刀(可以打8下
2:烙印標識器 係數 650 5刀(可以打10下
3:剪刀錨 係數 450*12
R後武裝
1:zan buster 係數 1300
2:zan buster(榴彈發射器) 係數 2000

我第一隻S機就係哩隻x1 我多數打法係1 2下>2 2下 >3 抽佢1下 >1打番4野
我隻x1就oc5(3速全機
感覺上係超順手/.\但有D不給力
請你地講下OC加咩好同埋點打最勁
作者: chankifung4e    時間: 27-8-2011 00:57
真係好小-.-
作者: 十人竹    時間: 27-8-2011 00:58
真係好小....果然係小評
btw冇x1的又路過~
作者: jimmg12    時間: 27-8-2011 00:59
小得要很=.=
作者: navs006    時間: 27-8-2011 01:10
直接八刀-.- 最多途中連一下3武 加點係3血4防5攻 目前已經手動玩左500場 一日連用50場X1真夠辛苦的`
作者: 乂螺絲乂    時間: 27-8-2011 01:10
回復 3# 十人竹

我第一次小小 下次多番D
作者: 乂螺絲乂    時間: 27-8-2011 01:12
回復 5# navs006

luck刀咪唔洗連3lor?真係唔係好明
作者: 乂希羅162乂    時間: 27-8-2011 01:18
第一次?支持下啦....
作者: 一隻龜    時間: 27-8-2011 01:20
我隻x1系3敏2血全防
好順手 比我+曬D點落去速/敏好浪費

4下1武 1下2武 再4下1武/4下1武再連3技要不倒地后再1武斬4下
作者: lamchunghon    時間: 27-8-2011 01:37
咁叫機評呀
講下有咩武器,個人感受200字都無,呢d應該叫機體介紹囉唔該
作者: ss6507    時間: 27-8-2011 01:39
我x1,打算3血全防就ok la~
作者: 乂螺絲乂    時間: 27-8-2011 02:25
回復 10# lamchunghon

我唔係好識sor/.\下次唔會
作者: 露卡斯    時間: 27-8-2011 17:42
果然切合標題.
作者: bpcsa031b19    時間: 27-8-2011 18:02
可打八刀
作者: skcs1023    時間: 27-8-2011 18:05

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2