樂古Nakuz

標題: 樂古大事!!!btoqdbs台灣之x於無品區高掛免戰牌!!! [打印本頁]

作者: mkpalex    時間: 15-11-2010 19:19
標題: 樂古大事!!!btoqdbs台灣之x於無品區高掛免戰牌!!!

相信好多人仲未知
剛剛睇返btoqdbs的帖(http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4039614&highlight=)
慘!以後沒戲﹗

個人意見﹕有種的就出來澄清或承認大家對你的批評嘛
              只會話人亂說
              畏首畏尾算咩男人﹗
作者: 真白羊    時間: 15-11-2010 19:52
打機係為開心
作者: RZero    時間: 15-11-2010 20:14
打機係為開心
真白羊 發表於 15-11-2010 19:52

佢嘅行為引起我地區好多民怨
所以我實在不得不會一會佢
作者: 真白羊    時間: 15-11-2010 20:39
佢嘅行為引起我地區好多民怨
所以我實在不得不會一會佢
RZero 發表於 15-11-2010 20:14

既然如此我沒有補充 :handshake
作者: 神射一粒狗    時間: 16-11-2010 18:12
佢唔係連左帖咩 (我講緊btoqdbs)
作者: 天︱下    時間: 16-11-2010 20:43
條友連貼 扣得分
作者: mkpalex    時間: 16-11-2010 20:59
條友連貼 扣得分
天︱下 發表於 16-11-2010 20:43

其實睇下條友樂點-100都知佢一向係論壇犯規當食生菜啦!
作者: 對戰王    時間: 17-11-2010 07:09
作者: 馴獸魔    時間: 20-11-2010 15:51
佢唔再亂投訴人  但佢仲係借台灣之光既名拉人同t人囉
作者: 神射一粒狗    時間: 23-11-2010 20:52
我覺得 (如有人回復此文,我不會回應,以免又流為口水戰~!) 好矛盾
一路話(免又流為口水戰) 但係一路又話(看我剌眼的會員,不會再來亂我的場,把香港人的風度拿出來,我開我的場,你玩你的場 )
又叫人唔好嘈 但係又要串人= =
作者: 毛杭去    時間: 15-2-2012 10:00

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2