樂古Nakuz

標題: 全球外星人大公開!! [打印本頁]

作者: ant    時間: 27-5-2009 15:11
標題: 全球外星人大公開!!
http://spy888.blogspot.com/2008/03/blog-post_7819.html
原來外星人唔一定係大眼既...but我認為呢d係真既外星人
作者: 李靂    時間: 27-5-2009 16:02
我一向都唔認為外星人一定大眼...正如外星船唔一定好似隻碟...好多人睇電影電視睇到無左自己既批判思考...人話乜佢就話乜
作者: Y•Kuen    時間: 27-5-2009 17:05
我都同意外星人唔一定眼大
反而相信腦袋會比人類大 可能代表高智慧
假如真係有外星人 除了飛碟 想知佢地居住環境係點
作者: alfred123    時間: 27-5-2009 20:48
好假呀!!
作者: 天堂@呀昆    時間: 29-5-2009 12:09
我都同意外星人唔一定係大眼既~~
但係我相信你段影片入面果d外星人係假既~~
作者: 丫.Wing★    時間: 29-5-2009 13:30

其實未見過既話,對外星人有幻想都係人之常情,

你可以幻想佢似一隻八爪魚,又可以想幻佢眼大大,

當然呢d只係人想象出來的,只有真正見過才可以確定外星人的樣貌

另外:誰可確定呢段片係真實!?
作者: 雲。白色的    時間: 8-6-2009 23:28
假唔假我就唔知啦 但如果真係有有咁易出到黎比佢影到又放到上網咁得意既..
作者: georgewong2006    時間: 9-6-2009 19:10
呢個有dd假啦
作者: `S!uK=]]    時間: 11-6-2009 23:40
我覺得幾假下喎-_-
作者: 翼風星痕    時間: 12-6-2009 15:41
我腦海的外星人好似八爪魚咁的
作者: 雪傲天    時間: 9-7-2009 22:21
外星人有唔同樣貌 唔一定隻隻大眼 就好似我地人類個樣咁 唔一定個個都好大眼 同唔一定個個都係一樣樣貌既
不過我相信既係外星人既智慧同知識肯定比人類高 就比如UFO 這等物件 就知道外星人既智慧可以有幾高 =.=''
作者: ILOVECS    時間: 11-7-2009 05:44
冇真實圖片始終唔會知真的...可能識易容都唔出奇...天知
作者: ka吉1    時間: 24-7-2009 17:16
我都同意外星人唔一定眼大
咩樣都係用自己既想像力好
作者: ckyanson    時間: 20-8-2009 14:04
外星人咁易俾你見到就唔係外星人啦
作者: 绫恒清    時間: 18-10-2009 21:10

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2