樂古Nakuz

標題: 小丑如果要全智 怎用防具? [打印本頁]

作者: bearlam    時間: 3-5-2009 15:08
標題: 小丑如果要全智 怎用防具?
還是你們說的全智是要先加裝備限制的點數再全智?
作者: 朱朱俠    時間: 3-5-2009 18:43
睇下我果貼先啦[[onion_52]]
作者: +細細粒+    時間: 3-5-2009 22:48
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

全智丑係有錢人玩意.
作者: 朱朱俠    時間: 4-5-2009 19:11
3# +細細粒+
又唔可以完全咁講既[[onion_48]]
你有20e應該玩得到架啦,,,買d訂做上下鞋用比得鞋7lv買個4速篇面
作者: vinwai    時間: 9-5-2009 08:53
我諗有20e...
已經係有錢人..
作者: 朱朱俠    時間: 9-5-2009 23:02
我諗有20e...
已經係有錢人..
vinwai 發表於 9-5-2009 08:53

睇你咩ser
作者: 夜神月.奇拿    時間: 16-5-2009 00:07
講真...就算係ser7....玩左1個月多d
就150e...有d裝未估值...
都唔叫有錢人....大把人有錢過我-.-
小丑真係最晒錢既職...不過最後都有得賺番...同埋無論你係刺客 藝者 你都會覺得值得
新手都建議玩騎/小鐵....等-.-
作者: 朱朱俠    時間: 16-5-2009 06:38
講真...就算係ser7....玩左1個月多d
就150e...有d裝未估值...
都唔叫有錢人....大把人有錢過我-.-
小丑真係最晒錢既職...不過最後都有得賺番...同埋無論你係刺客 藝者 你都會覺得值得
新手都建議玩騎/小鐵....等-.- ...
夜神月.奇拿 發表於 16-5-2009 00:07

睇下你點玩既姐,,,你要勁係真要勁多錢,,,你要升lv?唔洗好多姐
作者: +細細粒+    時間: 18-5-2009 18:21
我諗有20e...
已經係有錢人..
vinwai 發表於 9-5-2009 08:53

1,2ser 20億好少- -
作者: 朱朱俠    時間: 18-5-2009 19:00
係= =1serd野真係幾貴..合拼左仲勁
作者: 零.劍    時間: 18-5-2009 23:51
已經唔係貴咁簡易丫-.-...
作者: 朱朱俠    時間: 19-5-2009 17:09
已經唔係貴咁簡易丫-.-...
零.劍 發表於 18-5-2009 23:51

咩意思
作者: 零.劍    時間: 19-5-2009 19:55
咩意思
朱朱俠 發表於 19-5-2009 17:09

打錯字-.-係簡單.....係天價-..-平凡人不可高攀...
作者: 朱朱俠    時間: 19-5-2009 21:18
打錯字-.-係簡單.....係天價-..-平凡人不可高攀...
零.劍 發表於 19-5-2009 19:55

i don't think so~
作者: kkoo@    時間: 24-5-2009 15:36
隻game好平衡ge
低lv有低lv搵錢方法
高lv又有唔同ge搵錢方法
作者: 朱朱俠    時間: 24-5-2009 15:48
隻game好平衡ge
低lv有低lv搵錢方法
高lv又有唔同ge搵錢方法
kkoo@ 發表於 24-5-2009 15:36

高lv好易ja打裝/做裝[[onion_10]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2