樂古Nakuz

標題: 大家有冇後悔用beanfun? [打印本頁]

作者: 極限    時間: 12-2-2009 18:43
標題: 大家有冇後悔用beanfun?

如果斷線,咪要關game再開過 =.=

開game,就要先開個beanful,幾煩 =.=

我真後悔用beanfun
作者: phelps    時間: 12-2-2009 18:57
我係十分後悔我手多多lo!
原本斷線都話可以勾個個強制登入
但依家一斷線就死la!
都唔知點入~
冇得勾...
我點入呀大佬......
唉...
我要求死橙比我地復原做番d普通會員...
我唔要做beanfun會員呀大佬...
作者: island    時間: 12-2-2009 18:59
我唔要做beanfun會員呀大佬...  我都想做番d普通會員 落網吧好麻煩啊
作者: 極限    時間: 12-2-2009 19:01
我都想要橘子幫我轉番普通會員就好 =.=

感覺橘子整個beanful係「多餘,製造麻煩」
作者: keza杜    時間: 12-2-2009 20:36
我係十分後悔我手多多lo!
原本斷線都話可以勾個個強制登入
但依家一斷線就死la!
都唔知點入~
冇得勾...
我點入呀大佬......
唉...
我要求死橙比我地復原做番d普通會員...
我唔要做beanfun會員呀大佬... ...
phelps 發表於 12-2-2009 18:57
我的情況跟你一樣,唉,很無奈,什麼都做不了,e-mail俾爛橙又冇反應,沒法玩了。
作者: 正☆    時間: 13-2-2009 08:58
我無用beanfun
因為我唔識整...
作者: choika777    時間: 13-2-2009 13:32
遲早都要用 呢家彈機又要等一段時間先得 呢點幾煩 點唔到強制登入又要等
作者: 冷冰    時間: 14-2-2009 19:11
其實樓主一直都打錯字 好似係beanfun
beanfun真係好鬼煩- -一開赤壁lag死
所以e家我都冇玩啦 入都咁鬼煩
作者: s115741    時間: 15-2-2009 00:44
我沒用beanfun BECAUSE 爆煩
作者: cyk50    時間: 15-2-2009 08:41
沒記錯我升級時
有說到某年某月某日會強迫全部玩家要用beanfun
但後來...連升級做beanfun會員的選擇在官網也沒了
(不知現在有沒有重開)
作者: 冷冰    時間: 15-2-2009 14:34
當然不是說1月1日強制做升級會員嗎!?
但是GM看了官網討論區就不強制了
作者: masato411    時間: 15-2-2009 15:54
其實都可以強制登入傢,,,,同BEANFUN入左GAME之後,,禁左進入遊戲先,,之後勾左強制登入,,再禁返伺服...
作者: benbbvv    時間: 15-2-2009 20:17
我因為唔識整舊揀左beanfun...發覺登入超煩-.-但係已經申請左
作者: 戰場    時間: 16-2-2009 03:14
beanfun 返黎喇
睇官網有活動出....
仲要限名額
有咁多先算啦
作者: [H]~YiuNam~    時間: 16-2-2009 03:20
呢個程式好麻煩...所以我唔會用佢
作者: 極限    時間: 16-2-2009 12:39
beanfun 返黎喇
睇官網有活動出....
仲要限名額
有咁多先算啦
戰場 發表於 16/2/2009 03:14

http://www.gamania.com.hk/hk2007 ... gashplus/index.html
相信係呢個 =.=
作者: ac24979013    時間: 16-2-2009 21:20
http://www.gamania.com.hk/hk2007aspx/promotion/0902gashplus/index.html
相信係呢個 =.=
極限 發表於 16-2-2009 12:39

唔好比佢昆到呀

好彩我一向都唔理Beanfun

唔係下載完就正點了=v="
作者: 殺神III    時間: 17-2-2009 05:36
作者: yokai2012    時間: 25-2-2009 18:46
之前佢強制D人申請AC要用BEANFUN= =
之後改左...
用左BEANFUN覺得勁煩- -
斷左之後已經夠煩
卡勁奈
之後仲死- -
發現有D FD屋企用唔到BEANFUN
出網吧打又用唔到
即係只可以係屋企打- -
作者: JCCKC    時間: 26-2-2009 00:09
BEANFUN究竟有無效去防比人爆AC呢??
我好傻仔咁相信左佢...就申請左....

但的確好麻煩..每次彈GAME 都入5返想點??? 又要開過....更有時又要 再打E貓 先上得返...
點的好想佢改改..彈左都5駛再開丫!!

第二好重要的是..BEANFUN成日要更新-0-! 之前 CUT左分流又攪左幾粒鍾...之後BEANFUN又更新 又幾粒鍾
之後又黎多次維護..又一段時間...E家又要更新..成日都要人等...
作者: puikuen    時間: 26-2-2009 08:23
我冇後悔用beanfun
因為我覺得幾好用
可以統一好多ac
作者: alan2365    時間: 26-2-2009 19:12
唉....唔好再整啦叫個吊gm唔好再o n 9再轉啦,成日改改改,本來都未算好差的野都變到膠神..
作者: abeku    時間: 1-3-2009 20:06
其實beanfun有咩用?我曾經下載過,但係發覺冇咩用所以用左15分鐘便刪了~囧!!!
作者: 暗殺者ex    時間: 2-3-2009 01:32
我都升級左慢都沒所為重要沒得雙開=-= 真係................
強迫人地知佢有幾多遊戲=-= 一比人爆ac就真係開心到.....
爆1個ac就可拿晒你係死橙內的所有遊戲ac內的寶物.......
作者: 星~~~    時間: 2-3-2009 11:55
我想問問有冇人知..可唔可以問beanfun拎返個遊戲帳號架?
作者: gary4433    時間: 2-3-2009 17:44
無用beanful
作者: 小幻仔    時間: 19-2-2012 03:07
小弟非常後悔用爛橙的beanfun!!!強烈要求轉回普通的<<非beanfun
有點不想玩下去(因beanfun太麻煩了 , 而且一點都不fun) , beanfun實在多餘跟不設實際的!!
作者: 小幻仔    時間: 12-1-2013 23:47
超級後悔用樂豆!!!
強烈要求官方取消樂豆~~沿用普通帳號。
作者: yimszechung    時間: 2-6-2013 23:43
我想問點解我下載左隻GAME 更新完冇SERVER比我揀?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2