樂古Nakuz

標題: 【LG GUNZ】 [打印本頁]

作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 13:49
標題: 【LG GUNZ】

LG GUNZ  
   IT'S  SHOW TIME!!!!!!!

[fly]LG GUNZ 2008/2009 開始了!![/fly]
:  http://hk.youtube.com/watch?v=9eOurHQTjXc&feature=related

其實呢個LG GUNZ 唔錯架!!!  更新好多新裝架!!!

而家個私服更新中....就此介紹俾大家先!!!!!

查詢請到!!  http://gamingsync.com/

官網 :  http://legendarygamerz.servegame.com/LGHomePage/index.php(又更新緊,有需要就睇上面條LINK)

Mansion既新

混戰 :

作者: ■小nI_*    時間: 30-1-2009 14:13
1# 乂Eric乂少 唔知多唔多香港人玩呢

岩岩轉game v_v gunz ...未決定玩HK gunz好定lg gunz 好
作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 15:15

我就會話Lg好啲 可能我未\玩過 hk   .......

但係Lg就一定會定時更新!!!!   

雖然我而家都唔能夠肯定佢而家幾時更新完......兩日都未開返=.=

作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 15:16

你可以試下HK先既!!!  等LG 更新完 我一定會通知大家!!!
作者: bngo1234    時間: 30-1-2009 15:29
我搵唔到LG個條link
作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 15:38
個條片應該會有show條link出來!!!

但係而家個LG GUNZ 官網更新緊!!!!  到而家仲未開返!! 所以上唔到!!!

到時開返 自然會放條LINK出來!!!!!

敬請期待~~~
作者: bngo1234    時間: 30-1-2009 16:12
哦~thx~好想玩
作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 16:13
哈哈 我都好想玩!! 我都等左兩日了!!! 都唔知幾時先開返!!!!!
作者: 。新月。    時間: 30-1-2009 20:40
lg gunz 係最正-0- 又多人 又新wor d 野
作者: 乂Eric乂少    時間: 30-1-2009 20:47
lg gunz 係最正-0- 又多人 又新wor d 野
。新月。 發表於 2009-1-30 08:40 PM

你有玩?????  知唔知幾時更新完!!!!
作者: bngo1234    時間: 31-1-2009 14:41
我想 收左皮
作者: bngo1234    時間: 31-1-2009 14:45
唔知幾時更新完~好想玩~末玩過~
作者: 乂Eric乂少    時間: 31-1-2009 16:31
我都覺好似close左個file==.==  唉!!!

但我又好似見到佢個網 寫住1/ 2 月更新完   咩next saturday 更新完既字眼=.=

但係都係唔知幾時囉!!!=.=   

勁想玩!!!!!!   無野玩!!!
作者: bngo1234    時間: 1-2-2009 23:25
有得玩LG gunz down更 Eric乂少  你叫咩名
作者: 乂Eric乂少    時間: 2-2-2009 20:28
我叫Friend
作者: 。新月。    時間: 3-2-2009 14:12
好野開始左 我依家去down 黎玩下先
作者: 。新月。    時間: 3-2-2009 14:16
諗住開隻女角@@ 呵呵
作者: 乂Eric乂少    時間: 3-2-2009 18:36
我都開左!!  玩到55lv=.=
作者: bngo1234    時間: 3-2-2009 23:37
我咪係 GoodLa45lv and BadLa 50lv      玩左二日
作者: 乂Eric乂少    時間: 4-2-2009 18:38
哈哈  勁丫你!!!  

而家我見過既最勁都係香港人=.=
入面其他個啲唔勁既!!!  好少香港都有返咁上下!!

我都要再練下DBF...  又唔係成日玩..又唔識DBF 好廢下我!!=.=

介紹多啲香港人來玩了呢!!!!   雖然入面好多人玩!!  但多啲香港人玩起碼有共同話題=.=!!!
作者: 天神之王    時間: 4-2-2009 21:43
O_O LGGUNZ
作者: 乂Eric乂少    時間: 5-2-2009 19:07
21# 天神之王

O_O  天神之王
作者: 天神之王    時間: 5-2-2009 22:29
LG 係唔係外國人
PING我記得係50+到O_O
達唔到我秒人的爽感..
作者: 乂Eric乂少    時間: 7-2-2009 11:58
外國大型私服!!!!!
  ping 係 100到  (屬正常)
  因為人地睇你都係 100幾!!!

此外~!  1 lv 槍 係殺唔到人 扣血都扣唔到!!  ( 呢點新人要注意 , 唔好以為因為ping高而殺唔到人)
作者: 心傑    時間: 7-2-2009 13:58
外國大型私服!!!!!
  ping 係 100到  (屬正常)
  因為人地睇你都係 100幾!!!

此外~!  1 lv 槍 係殺唔到人 扣血都扣唔到!!  ( 呢點新人要注意 , 唔好以為因為ping高而殺唔到人) ...
乂Eric乂少 發表於 7-2-2009 03:58

你技術唔好咪殺唔到囉 咁簡單
作者: Tommy0314    時間: 7-2-2009 15:51

why入唔到game?
load到中間 就彈咗
作者: 天神之王    時間: 7-2-2009 16:13
我是新人/ . \!!!!!!!!!!!!!
作者: tony950204    時間: 7-2-2009 17:05
搵個開m群
可以大家搵到對手~
作者: 乂Eric乂少    時間: 7-2-2009 17:09
你技術唔好咪殺唔到囉 咁簡單
心傑 發表於 2009-2-7 01:58 PM

你又知我技術唔好既!!

你又知我殺唔到既!!!

仲有 唔好係post到串!!!   我亦都唔想係到串!!!!! (唔好話你唔係串緊)

希望你明白!!!!
作者: 乂Eric乂少    時間: 7-2-2009 17:11
why入唔到game?
load到中間 就彈咗
Tommy0314 發表於 2009-2-7 03:51 PM

如果你彈左 會唔會係你裝既file有問題!!!

通常load到一半 都係你個file 安裝錯誤!!
作者: tony950204    時間: 7-2-2009 21:53
玩唔到
一開始load,load到一半彈game
我想問係網上入game定gunzLauncher入game
作者: siuho5209    時間: 8-2-2009 01:28
請問vista玩唔玩到  因為我一開入到第一個畫面即刻彈番出黎
作者: tony950204    時間: 8-2-2009 09:57
我xp都係咁...
唔關window版本事的!
作者: 心傑    時間: 8-2-2009 14:07
你又知我技術唔好既!!

你又知我殺唔到既!!!

仲有 唔好係post到串!!!   我亦都唔想係到串!!!!! (唔好話你唔係串緊)

希望你明白!!!!
乂Eric乂少 發表於 7-2-2009 09:09

此外~!  1 lv 槍 係殺唔到人 扣血都扣唔到!!  ( 呢點新人要注意 , 唔好以為因為ping高而殺唔到人) ...

你呢一句已經證明你有問題
你話完呢句仲要話你又知我殺唔到
咁如果你殺到又打呢句?
講野又冇point
作者: 天神之王    時間: 8-2-2009 15:02
有喲想打外國仔
上傳個下載點俾我把
作者: tony950204    時間: 9-2-2009 16:15
更新得咁辛苦,個私服都係得個吉~~

load又係load到咁,load到一半又唔掂~
作者: 乂Eric乂少    時間: 9-2-2009 19:21
玩唔到
一開始load,load到一半彈game
我想問係網上入game定gunzLauncher入game
tony950204 發表於 2009-2-7 09:53 PM

gunzLauncher入game
作者: ◎古仔§    時間: 12-2-2009 21:46
花膠唔好咁串啦lol         lg gunz始終唔及低ping d既hk gunz好(個人認為)
所以我都係勸你玩返hk gunz好過
作者: twy_steven    時間: 14-2-2009 16:50
lggunz-..- 一入到官網 成堆雞腸 so囧 唔知幾多ping a_a
不過我知我禁download係load唔到既=](係咪【信】雷load唔到-.-
順帶一問 信雷個信字點打-.-..
作者: keithho1219    時間: 15-2-2009 16:37
我係新手唔知點玩,入面d人個個都玩到好似識飛咁,有冇人可以教下我
作者: 乂Eric乂少    時間: 17-2-2009 22:29
lggunz-..- 一入到官網 成堆雞腸 so囧 唔知幾多ping a_a
不過我知我禁download係load唔到既=](係咪【信】雷load唔到-.-
順帶一問 信雷個信字點打-.-..
twy_steven 發表於 2009-2-14 04:50 PM

迅雷  = 卜十(迅)

而家玩唔到隻game!!!   仲衰過以前更新既時間!!

無期望開始==..==
作者: 乂Eric乂少    時間: 17-2-2009 22:34
我係新手唔知點玩,入面d人個個都玩到好似識飛咁,有冇人可以教下我
keithho1219 發表於 2009-2-15 04:37 PM

你玩咩服既gunz!!!!    識飛咁應該係講緊 BF  啊!!   (跳 - 沖 - 砍擋)
                                   勁少少可以用 DBF        (跳砍 - 沖 - 砍擋)
作者: [H]hk211hk    時間: 18-2-2009 10:00
你玩咩服既gunz!!!!    識飛咁應該係講緊 BF  啊!!   (跳 - 沖 - 砍擋)
                                   勁少少可以用 DBF        (跳砍 - 沖 - 砍擋)
乂Eric乂少 發表於 17-2-2009 22:34

勁少少可以用 DBF       (跳斬防 - 沖 - 斬防)
打少左step會害人一世
作者: tommychowme    時間: 18-2-2009 18:07
我想知  咩係LG gunz= =
作者: keithho1219    時間: 21-2-2009 06:16
咁鬼難[[onion_46]],d手指唔係咁聽洗
作者: keithho1219    時間: 21-2-2009 06:18
其實我最唔明係點樣左右左右咁跳
作者: 三毛俠    時間: 23-2-2009 20:40
我都唔明d人點解可以係咁跳既
作者: 鬼葬    時間: 27-2-2009 15:27
不如post 申請帳號教學..下載link果d啦..好難明
作者: gatsby1213    時間: 3-3-2009 23:01
唔識dl牙!!!!!
作者: kelvinkaikyo    時間: 4-3-2009 21:54
............入5到
作者: missk    時間: 15-3-2009 20:26
仲玩lLG gunz-,-梗係要玩HKgunz啦
話哂係外國人開既gunz,玩LG gunz既話一定會好高ping
HKgunz就唔同,,,ping低,唔係識改裝備/地圖既就代表好好玩
加上溝通問題都解決埋,想學招式果陣可以係M群問下人
多數D人都會答你
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
m群:group410995@msnzone.cn
希望大家唔好插我x_x
作者: 天神之王    時間: 16-3-2009 15:50
點會插你...
直情要多謝你xd
幫我地宣傳
作者: keithho1219    時間: 18-3-2009 16:26
我想玩但我個ac入唔到你可唔可以比個我,
作者: keithho1219    時間: 18-3-2009 16:26
你張個ac打係到就得嫁啦
作者: [H]hk211hk    時間: 18-3-2009 18:57
add我msn我幫你解決
作者: missk    時間: 21-3-2009 09:24
[H]hk211hkMSN:mabi3333@hotmail.com
作者: 流鬼‧    時間: 28-3-2009 07:55
仲玩lLG gunz-,-梗係要玩HKgunz啦
話哂係外國人開既gunz,玩LG gunz既話一定會好高ping
HKgunz就唔同,,,ping低,唔係識改裝備/地圖既就代表好好玩
加上溝通問題都解決埋,想學招式果陣可以係M群問下人
多數D人都會答你
...
missk 發表於 15-3-2009 20:26

good 我都同意 不過係hk gunz唔好記住打怪
作者: miclai    時間: 2-4-2009 20:05
點down[[bao_29]]
作者: cmanchun    時間: 3-4-2009 08:46
點樣下載?
作者: harry01hk    時間: 1-5-2009 18:47
但係點樣搵返PW?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2