樂古Nakuz

標題: 其實大家玩左ro幾耐?? [打印本頁]

作者: ╰紅葉╮    時間: 8-1-2009 21:56
標題: 其實大家玩左ro幾耐??
我就玩左3.4年,,
e加就冇玩..
一隻唔錯既game!!
作者: [H]bb仔~    時間: 9-1-2009 22:11
我由隻game一開始公測就玩=w=~

都玩左好多年了~

開頭時 沒外掛 係好好玩的-w- 由其攻城果時~

但之後外掛很狂= =" 個個都在地圖飛來飛去......

跟住都轉玩私服了-___-
作者: ck2062    時間: 16-1-2009 03:56
1年到啦
唔係好耐
作者: 滅明~    時間: 20-1-2009 11:14
玩左都有3~4年..
之後停左一排..見有免費SER咪玩返XD
作者: Nelson    時間: 22-1-2009 02:09
我喺由EP3.0「口袋情人」開始玩,玩到EP10.1「新世紀的誕生」就冇玩啦...玩左幾年就唔知啦

之後過左好耐都冇玩番,一直等到官方有免月費月就玩番,但喺已經搵唔番啲好朋友啦T^T

講真依家仙境咁多機械人,想喺遊戲入面搵人一齊打怪一齊升級都幾難=口=+

感覺上無左朋友一齊傾計一齊打怪一齊衝等級就無左動力令我繼續玩啦...所以好後悔當時冇繼續玩

如果依家有人陪我玩就好喇T^T...不過依家個個都玩私服啦...想搵人陪都幾難-口-|||

RO喺我第一隻玩既網上遊戲黎嫁...
作者: kkok2006    時間: 1-2-2009 07:42
我都係公測果陣玩....之後外掛又多.........都轉戰去左私服...(夜靜人囂)<--咁好玩ge私服..汁左...聽講係新幹線搵警察拉佢=.=
作者: darktoytoy    時間: 16-2-2009 21:56
斷斷續續玩左7年~:~
作者: Nelson    時間: 17-2-2009 00:03
斷斷續續玩左7年~:~
darktoytoy 發表於 16-2-2009 21:56

斷斷續續也玩了七年!? 仙境傳說到目前為止才經營了六年

二零零九年的八月才達七週年喔!
作者: karman0472    時間: 8-3-2009 00:48
係我玩得最耐ga一隻online game{因為e+d online game愈出愈多/快  搞到e+好似冇一隻game可以玩得耐}
斷斷續續玩了應該有四年了'!ro岩岩出戈時真係可以話獨領風騷'!
真係勁懷念e種感覺{相信有玩過ro ga玩家都知ga感覺}
仙境真已變成"傳說"了 ./\.
作者: 改乜都唔得    時間: 10-3-2009 18:47
斷斷續續也玩了七年!? 仙境傳說到目前為止才經營了六年

二零零九年的八月才達七週年喔!
Nelson 發表於 17-2-2009 00:03

韓版的時候我也有玩
作者: Ashe    時間: 7-4-2009 21:20
黑色玩到今日吧....雖然現在都不是正式玩中!!!!!
作者: 明風月影    時間: 8-4-2009 13:33
我玩左差唔多5年
講真,ro真係一隻整得好好既game
作者: KSLS    時間: 13-4-2009 22:39
一開始係03年玩第一次 果陣多人都玩一陣就彈出去-.- 係咁禁enter整返入去
玩左1年度 冇玩正服 去左玩私服又玩左1年度  跟著到08年先玩返私服 不過近排冇玩
因為個私服d人唔多講野下
作者: STSThung    時間: 15-4-2009 22:34

5年= =
根住上2年比人爆左 冇玩
作者: holokyan    時間: 17-4-2009 19:25
韓版的時候我也有玩
作者: 阿順爺爺    時間: 20-4-2009 16:20

我是從仙境傳說 第二版 (愛情競技場 開始玩)
[那時 剛出艾爾帕蘭及古城..但不知為什麼..到現在為此 艾爾帕蘭 也被稱為"新城"=/=]
玩到 夢想天空 就正式放棄RO (正ser)
其後都沒玩ro 或者 間中玩私服
作者: ON膠膠    時間: 22-4-2009 03:52

公測開始就玩了
個陣仲係讀小學   幾個同學組隊一齊升lv      好開心 xD
人物升到 剛推出轉生時竟然出然了官網的木馬風波   @O@
木馬風波搞到我地帳號d野無晒 @_@
跟住就無動力玩正服了
之後我自己都有玩返正服  -v-
但係外掛滿天飛 (還好是用產品包內的序號入去回味一下)
幾天後便放棄了   囧rz

之後係網上識到一班玩私服既朋友  就成班去左玩私服了  xD  
私服也是PVP服的居多  .\/.

依家d私服質素下降  也很少玩了 ~"~
都用人頭阿 什麼什麼的換神裝
新手根本玩不下去
作者: Nelson    時間: 22-4-2009 16:46
17# ON膠膠

其實想體驗番RO既感覺,可以等下先,唔一定要買點入

RO不定期有「免費月」,故名思意就是整個月都不用點數/月費連線

主要是吸引老玩家重臨仙境傳說的世界。

PVP型的私服就是這樣的吧,光靠裝備是不行的,技術也很重要。
作者: 黑貓_BlackCat    時間: 4-5-2009 21:07
我玩左4年左右 ,而家冇玩啦
作者: lowbhalo12    時間: 22-5-2009 10:50
我由隻game一開始公測就玩=w=~
作者: rocky9    時間: 4-6-2009 02:12
我玩左約5年  好似由黑色派對開始
玩RO 真係好正
一班人 係舊斐陽 徵人 -->打怪 升LV -->識朋友 -->攻城

無一隻game 攻城 可以比得上ro
宜家個d fex 魔獸xx 係好靚 技都唔差 但始終唔夠ro攻城好玩
作者: N_n1089    時間: 5-6-2009 20:12
好耐冇玩都有4-5年
作者: Coffe-85℃    時間: 8-6-2009 18:11
5年啦
算是骨灰玩家
作者: 8783    時間: 11-6-2009 01:56
玩左3年[公測開始玩],之後被人爆帳戶[入ser時公會被人打哂粗口,踢哂d會員,+10?裝,幾十億?錢全部冇哂]
之後就刪game...
唉,爆我帳戶果個一定係早死早著,唔會有伴侶+下一代!!!!!!!
作者: q9876210    時間: 20-6-2009 10:40
我玩左3-4年,!每次都係玩半年停半年,不過d人都係無乜變,幾好-.-
作者: q9876210    時間: 20-6-2009 10:43
唔知點解e+重反ro又有d唔想玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2