樂古Nakuz

標題: 513既朋友 [打印本頁]

作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:13
標題: 513既朋友
我想講果垃圾喵喵個小妖好撚on9,成日係到踩513,搞到我地冇哂尊嚴,佢個gm次次更新都話拎自己錢黎整,唔好話佢果gm扮偉大甘,又成日係到踩513,我講你聽啦~沒左513d人,你搵鬼開飯呀~
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 14:15
我同意 我就係 忍唔住 先開post 吊9佢
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:20
成日講咩玩私服就係甘樣,你知唔撚知其實好多人都係因為私服free,又享受到正服既樂趣,你估真係想玩bt服嫁~!
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:28
就算513汁左,我都唔會向喵喵屈服
作者: Pang仔    時間: 4-8-2008 14:37
就算513汁左,我都唔會向喵喵屈服..
me too
作者: 隊長    時間: 4-8-2008 14:38
不過講真  513係比喵喵私服好玩幾倍 呢個係無可否認~
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 14:39
喵喵 e家都可以話死城1樣因為佢個私服可以幾多開都得:handshake
作者: 133133    時間: 4-8-2008 14:41
森林小吊假膠博上位,潮到haihai咁
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:42
仲有果小妖獲獲狂踩513,你夠膽話喵喵而家唔係吸納緊513人,總之你踩513就踩埋喵喵,話我地擦街仔,你米一樣係,夠薑同我對質阿
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 14:49
原帖由 rayhope 於 4-8-2008 14:42 發表
仲有果小妖獲獲狂踩513,你夠膽話喵喵而家唔係吸納緊513人,總之你踩513就踩埋喵喵,話我地擦街仔,你米一樣係,夠薑同我對質阿

513如果開返 我念喵喵 玩家人物會得50個都冇
作者: Max    時間: 4-8-2008 15:27
智障人士一件.....完全連subject同object都分唔清
作者: lovelove416    時間: 4-8-2008 17:33
大家吾好咁火先
喵喵某部份人係比較燥底,但禍不及sever嘛
我本身正服人,斷斷續續玩左6年,跟住有朋友話玩513,咁我都跟埋去,人算多不算lag跟原著係513既特色
後來513死左,我去左玩喵喵頂一頂癮,喵喵過份好升同方便可以說有辣有吾辣啦,對於我這古董級玩家,反而可以省去升級升技的時間,快快手升好個人去pk
所以,喵喵的耐玩度相對奇低
513則耐玩多了,適合魔力新,中手慢慢去感受魔力的魅力
至於古董玩家得閑上喵喵pk都不錯

我認為513同喵喵各有其市場,玩家們何必在forum上對罵呢
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 17:36
喵喵d人有比面過我地咩,得個踩,好啦而家傑上番水,又唔見佢踩?
作者: Max    時間: 4-8-2008 17:57
原帖由 lovelove416 於 4-8-2008 17:33 發表
大家吾好咁火先
喵喵某部份人係比較燥底,但禍不及sever嘛
我本身正服人,斷斷續續玩左6年,跟住有朋友話玩513,咁我都跟埋去,人算多不算lag跟原著係513既特色
後來513死左,我去左玩喵喵頂一頂癮,喵喵過份好升同方便可 ...

我由1.0尾都開始玩魔力.....唔係想嘈既問題,係條智障小妖當哂自己神咁見人就串咁先引起公噴
作者: lovelove416    時間: 4-8-2008 18:05
回max
我魔力開放第2天開始玩^^~
問我為何第一天不玩?

因為人太多,入不到sever呢~

我上一個回覆不是想為某些人辨解
說穿了,有人喜歡把自己推到不利位置上,何必多費唇舌,針鋒相對,辛苦自己呢
作者: 133133    時間: 4-8-2008 18:48
原帖由 lovelove416 於 4-8-2008 18:05 發表
回max
我魔力開放第2天開始玩^^~
問我為何第一天不玩?

因為人太多,入不到sever呢~

我上一個回覆不是想為某些人辨解
說穿了,有人喜歡把自己推到不利位置上,何必多費唇舌,針鋒相對,辛苦自己呢

係條友串得濟博吊咋ma,成全佢lo
作者: 蕭邦    時間: 4-8-2008 20:44
雖然佢係膠D,,
但個人認為喵喵魔力個gm真係唔錯,,
有咩問題都會幫你解決..仲有一班人幫佢..

個小妖..唔比comment啦=="
作者: 133133    時間: 5-8-2008 00:58
你個名咪百分百個on9超版?
個ser收左皮 仲上黎派膠 收左幾錢?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2