樂古Nakuz

標題: 拳皇97/98/02大門無視防御 [打印本頁]

作者: cat66442775    時間: 6-4-2008 04:03
標題: 拳皇97/98/02大門無視防御
從94開始我就好鐘意大門了...94-02就係99/00沒大門...可惜

大陸有人創造出大門既無視防御=.="97 98 02 都得...

反魔向前+假動作可以中地震...或暗必...假動作用得沒浪費半點時間就企起身果下100%中...

係沒得防御果只...八神/莉安娜/老坑都可以地震到死...[[bao_29]]

大家支持下呢位為拳皇創造高手...

要無視教學只好自己去網頁揾下啦...沒翻甘上下底子唔好期望啦...高手教學來架...
作者: cat66442775    時間: 6-4-2008 04:06
對大門有興趣既朋友不防留個言研究下...

絕對新鮮推介既好招數...中一下已經沒2-3分1...唔講得笑[[bao_33]]
作者: cat66442775    時間: 27-4-2008 16:24
沒人對大門有興趣=口=[[bao_35]]
有沒D人有TEI屎架...沒人愛D招數變化多既角色...[[bao_31]]
作者: 三毛俠    時間: 30-4-2008 21:44
我玩呢d廢到唔信'''又時3個人物都死哂''''''''
作者: cat66442775    時間: 30-4-2008 23:54
有幾多個一上手就會架...
未學行就想飛...[[bao_35]]
沒可能既事啊...加油啦[[bao_36]]
作者: 三毛俠    時間: 1-5-2008 08:28
我正在努力玩’’’[[bao_29]]
作者: cat66442775    時間: 4-5-2008 01:35
[[bao_36]] 加油
作者: chan904    時間: 7-5-2008 23:06
大門@@
他是不錯∼雖然跑起來怪怪的
但攻擊力和招式都不錯
可惜的是他總是被忽略∼成為默默付出努力的一個
作者: cat66442775    時間: 10-5-2008 21:43
[[bao_36]] 樓上既係知己[[bao_29]]
大門係好強架[[bao_30]] 可惜唔靚仔[[bao_27]]
作者: 快馬加鞭    時間: 10-7-2008 00:56
作者: 傻小kInG    時間: 15-7-2008 12:38
大門-0-呢條友真係好屈機
作者: 《暗﹏影〞    時間: 22-7-2008 05:24
冇乜玩大門,但上網見人玩大門都好勁
作者: royau    時間: 26-7-2008 12:25
大門  我覺得... 對住d會遠攻果d就好慘...要成日都跳過去
作者: cat66442775    時間: 8-8-2008 08:22
哈哈~唔一定既~多練習就有技術出嚟啦!!!最緊要多玩...[[bao_29]]
作者: ㊣CS狂魔㊣    時間: 21-9-2008 18:24
除左大明之外八神都好屈
用葵花打到人地叭低之後我都會反反復復咁屈洛去^^
作者: cat66442775    時間: 28-9-2008 23:55
^^而家少玩啦~要同高手挑機就燜水少少啦
作者: DJ    時間: 21-2-2009 21:21
2000好玩d-.-
作者: 胡屋巷10号    時間: 12-10-2009 20:34
这一招就是在系统上得来的BUG,一般在有名的电玩厅是禁用的!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2