樂古Nakuz

標題: 雲起張 天下大亂 改(末日戰曲onilne)覺得點啊 ? [打印本頁]

作者: 沒有你之後    時間: 21-1-2007 11:55
標題: 雲起張 天下大亂 改(末日戰曲onilne)覺得點啊 ?
我覺得個名....唔係幾好聽囉= ="
↓ 官網!
http://lc.runup.com.hk/
作者: HP發狂者    時間: 28-1-2007 17:19
正呀  台版 原全唔店呀..

低b 我之前玩2x萬 買到成set 3xlv+1~+3 衫...
呢家+0 都成幾百萬一件.....
點玩...物價比人抄成咁
作者: jeffmou1    時間: 29-1-2007 15:07
2個字 ﹏  垃圾 ﹏  XDD
作者: 昇昇之火    時間: 30-1-2007 11:19
柒頭死.......................................
作者: 失望.    時間: 7-2-2007 16:32
我都係覺得天下大亂好d~

#上面果兩個係到呃post 仲要冇啦啦話人-_-
作者: fr8v7g8u43b6    時間: 7-2-2007 21:50
末日戰曲 俾起 天下大亂 較為接近LastChaos個解(留反d原名好d^^)

同埋吾知大家有冇留意d音樂同戰魂(舉例)一樣都有戰爭既故事.

不過我都係中意英文LastChaos

吾知大家點睇
===============================
無打都句 兩混得吾得=.=

[末日][大亂]/[天下][戰曲]
作者: 岑岑岑    時間: 8-2-2007 09:07
唔係呀""
我覺得幾好丫""個名幾岩個主題""
末日戰曲...世界末日.....呵呵^^"
希望隻game好玩啦""
作者: 灼眼ソ夏娜    時間: 8-2-2007 20:59
末日戰曲onilne麻麻地好難聽
作者: 澳門人    時間: 8-2-2007 21:42
天下大亂都出左幾耐下
依加RUNUP改名可能想D人當佢係新GAME
作者: 凍檸樂    時間: 9-2-2007 18:33
自從我見過幻影戰隊之後....
我發覺其他game既game名都改得好好....
作者: wongjay36    時間: 9-2-2007 19:05
原帖由 凍檸樂 於 2007-2-9 18:33 發表
自從我見過幻影戰隊之後....
我發覺其他game既game名都改得好好....

同意- -幻影戰隊個名的確好益智~仲有應該比黑色陰x(謀??)好~
依隻game個名算好唔錯~不過天下大亂簡稱(天亂)都唔錯~
末日戰曲~簡稱到底係....末日?末戰?末曲?戰曲??
作者: wmkmws    時間: 10-2-2007 21:35

.....
作者: siu詩    時間: 10-2-2007 21:47
唔講我真係以為新game(唔好見怪/_\)
原來係天下大亂@@"
不過我比較喜歡新名,,
睇落好似幾好玩咁..
不過我冇拎封測ac..要等公測
作者: adam991    時間: 10-2-2007 21:56
好似幾好玩ol- -
唔知幾公測
作者: 康T^T    時間: 10-2-2007 23:24
天下大亂咪仲唔好聽= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2