打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser on9仔神經 校場無賴事件 本人務必澄清

關閉 [複製鏈接]
使咩上多幾粒姐
而家既火抗都焯焯有餘啦,使咩上多幾粒呀
你估你個神經哥真係好勁咩
我係唔鋸佢話唔唔食藥又食咋傻hi
同埋你覺得全ser得神經一個係火攻??
係既話我咪認我上火抗係怕神經囉
傻仔 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 18:18

邊個on9唔難睇 從你e個post既主題已經知你係咩人la

校場輸比人就上樂古開post 樂古超人ar你係??

上多幾粒火抗la好唔好ar
回復 支持 反對

使咩上多幾粒姐
而家既火抗都焯焯有餘啦,使咩上多幾粒呀
你估你個神經哥真係好勁咩
我係唔鋸佢話唔唔食藥又食咋傻hi
同埋你覺得全ser得神經一個係火攻??
係既話我咪認我上火抗係怕神經囉
傻仔 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 18:18

佢真係好勁 由有北ser到e+ 名氣到e+
後有笑傲  後起之秀   我都佩服和認同 戰場上殺敵好勇猛
你要 扮勁 去修行多幾年la
回復 支持 反對

樹大招風[[onion_57]]

神經同笑傲e d大人物 野埋你e d on9仔為佢地嘈 都正常ge
回復 支持 反對

re#91: 我有打輸比神經咩??
          你呀媽同你講定係你呀爸話你知??咁又係既,你當正神經係你老豆媽媽.梗係神經話你知啦
          不過我而家話返你知ar,人地呃鳩你咋傻hi
回復 支持 反對

re#91: 我有打輸比神經咩??
          你呀媽同你講定係你呀爸話你知??咁又係既,你當正神經係你老豆媽媽.梗係神經話你知啦
          不過我而家話返你知ar,人地呃鳩你咋傻hi ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 18:24

你睇你幾多粗口 你繼續講落去la 講多錯多[[onion_57]]
回復 支持 反對

e 過主題只是 1隻借明教王神經名氣博出位的狗 目的到尾都是要人認同佢比神經勁 off 水la 晒9氣 認同你就多謝,  \否認你就吊人 粗口字又多多聲 真係想像不到你是那個國家出產的   預先上晒火抗去叫人跟你打 1打1  事 ...
pinkypig 發表於 23-6-2009 18:11

你食蕉好唔好呀??
我講左幾多次頭先維護我先上黎呢度澄清呀
我維護完上到game開左幾廿個喇叭叫人神經打佢都扮白痴無視哂~
完全唔係維護前開喇叭鳩吹自己打到我粒水走佬既神經囉~~
不過佢都幾好呀
吹水吹到咁都有你呢班友信佢
借神經名氣博出位....呢d咁既野得神經先講得出姐...好難唔覺得你唔係神經bor....
我預早上抗同佢隻揪??咪撚柒啦
呀神經大佬前日就已經開喇叭叫我隻揪啦
係人地神經大佬堅持要去大宛打唔去校場打
可能佢要ec補掛
而家去到校場打就玩無賴
勁過hi啦神經
回復 支持 反對

我諗係樓主睇唔過眼佢用咩方法準備姐
好似樓主咁
上左火抗,孔位冇左,咁d石就跟足你嫁啦wo
樓主係"早有準備"果種

咁果位神經呢?
石就上完,係佢既問題,佢係"臨時"先準備去抗人地,食藥~,至少唔會貴過d石掛?
藥力過左, ...
浩乂KiT 發表於 23-6-2009 18:12

我冇話過唔得呀
我係唔鋸佢話唔食藥但又要食之嘛
我之後話大家食藥打過wo
係佢粒水唔打咋
我開哂喇叭全ser見倒
有咩計姐
回復 支持 反對

你食蕉好唔好呀??
我維護完上到game開左幾廿個喇叭叫人神經打佢都扮白痴無視哂~
不過佢都幾好呀
吹水吹到咁都有你 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 18:29

你叫人食蕉係咪你請先?

你講咁多都係想人地話你勁過神經姐~

亮哥你絕對勁過神經bor~

無論係口臭,走佬同死撐技術 你都勁過神經多多聲bor

今日你又死左幾多隻雞呀??[[onion_57]]
回復 支持 反對

你食蕉好唔好呀??
不過佢都幾好呀
吹水吹到咁都有你 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 18:29

天龍668又係神經 話我又係神經  你好怕神經有忘想正, 見人就話是神經, 1定比神經打到你傻左
我遊戲係峨嵋來 叫 tabo 5好又亂話人神經la
回復 支持 反對

不如咁拉樓主.  大家除哂裝.  狀態都吾可以出   靜係可以出技打  睇下邊個嬴咪得..
回復 支持 反對