打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 敏乂 呢條銀樣.有禮貌同你講野.佢句句博俾人小

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

呃,為什麼你會知道我也是女的..
冰封心靈 發表於 17-5-2009 09:08

女仔既直覺好準
回復 支持 反對

咪玩樓上哥兩位
回復 支持 反對

咁睇黎你將自己神化左lo."
出黎吹兩水先拉." 你唔好俾我覺得你係個on9 仔丫."
打機打到下戰書." 你都算第一個on9仔 lo."
打機有咩好打姐,." /
你打到幾good 丫." 都唔係你黎架大佬."
入樽個個係入面個角色ja."  醒下拉."
要打就出黎打拉."
要我係true world 入個小樽俾你睇下  小朋友."
打機搵唔到食架."
你唔好以為自己係最型拉."
仲有你冇俾人評級.??!!
你上面講個d 咩黎架.??
俾黎你真係 個電車男.? 哀.,.,.
俾你係入面威咁又點丫..??
出到黎又米係電車.,.= =
我再應你post 就真係waste 我d time 拉.,= =
小朋友醒拉." 天光拉."
回復 支持 反對

入樽個個係入面個角色ja."  醒 ...
lkxlki 發表於 17-5-2009 20:04

打機冇乜咁好打 你理人地走場姐..? 你理人地開外掛姐..? 笑~~~
你現實打得幾叻啊 你打機都打唔到咁叻嫁啦 人地打機喳 似你打現實波打到入電腦咩!
乜要入到樽先打得波嫁咩?
人地重來冇講過話係因為現實入唔到樽所以打機入樽囉= =
[原來打機都要入到樽先打得機]笑~~~~~~~~~~~
我地打機為咩?為入樽= =?為開心喳 你醒下拉
你估個個都好似你咁諗咩! ~"~
回復 支持 反對

光頭能借花一用嗎?
回復 支持 反對

75# lkxlki

路過都忍唔住想串下人...

真人入樽 so what?

呢個係freestyle版 講真人入樽請去其他版

講打機 講講下 講埋鬥真人打波
你連現實同打機都分唔清?
你的言論
同個種
講玩cs 講講下 講到要玩真鎗的人差不多!

freestyle 跟真人打球是兩回事 即使兩者都關連籃球 但這顯然是兩件不同的事情
然而 這是freestyle版

樓主講明話 邊個收敏乂等於同greenhat 作對
呢句話 完全無代表greenhat 以外球團的成份
何以見得佢有諗住代表全港球團?

唔通你連greenhat同香港 兩個字都分唔清?

本人並不是greenhat的成員 絕無幫口的成份
只係忍唔住你出口話人on9,電車男的言論
回復 支持 反對

係到打字有咩用呀!!!
出黎打過
俾我就唔忍喇!!!
回復 支持 反對

入樽個個係入面個角色ja."  醒 ...
lkxlki 發表於 17-5-2009 20:04

我發覺你好九吾答八喎!

你豆雞定還是你老花?.

你呢個回POST完全冇回應過我既POST喎@@

你又逃避!?

笑左囉0.0 我真人個LOOK關吾關你事?

吾鋸我可以出黎過兩招0.0
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對