查看: 22823|回復: 264
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
經連日的考慮
現在正式宣布
7月19日 0時0分正式全面禁魔 堡
開魔 堡場者馬上ban acc(對戰網)
開魔 堡主題貼者馬上扣40分及關貼
歡迎各會員舉報開改檔場者
每舉報一人,+5分

版主享有最終決定權,各位會員不得異議

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的

回復

魔堡神區 - 218.253.0.106 遊客

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

基於多位會員不斷問相同而解答左既問題浪費時間
所以關貼

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我想問點解要禁既?

回復 支持 反對

Originally posted by [S]賢之者 at 2006-7-20 04:26:
59.188.146.48有人拉魔堡 有相

下= =.唔係去投訴區先得ga咩= =?
y你會po到來le度

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

59.188.146.48有人拉魔堡 有相

回復 支持 反對

Originally posted by 多多 at 2006-7-20 02:12:
我只好講箏保會係nakuz到講88!其他冇野講!

唔係阿
魔堡禁左之後
箏堡多左人玩

唔覺得有咩問題

回復 支持 反對

多多 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by 29 at 2006-7-19 22:04:
又唔見你地ban 死守13-10= =?
五十步笑百步

艾仲做緊版主時...我投訴過..
不個d圖比我del晒....你要睇圖的話..我得閒先重新上載law~
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2373935

[ Last edited by miracle_chan on 2006-7-20 at 01:56 AM ]

回復 支持 反對

雅次 該用戶已被刪除
回復 支持 反對