打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關beanfun!帳號被偷點數件事(同大家講聲)

回復 7# frankie212

你$15事小.. 我買左120$兩張.. 入到cso 得960 我用左199買左d野..   之後靜返761點.. 今日一上唔見曬-.-

唉.. 對呢度game好失望
回復 支持 反對

回復 6# roompklee

你覺得唔用beanfun!可以點?舊gash登入到但入唔到點數..   beanfun!根本就係騙局..佢根本專厄玩家D  $
回復 支持 反對

回復 8# lawchunwing

不嬲都搞到個個人心惶惶嫁啦.. 初頭人地有事發生.. 點知估唔到自己都會比人偷點   真係有d無奈.. 反映對呢度game既誠信係有問題
回復 支持 反對

回復 10# lolm9978

d狗橘客服..咩都唔做得把口.. 正一食X大   最憎人唔負責任..仲要個玩家走去報警..
   d點數又拎唔返.. 咁咪等警方處理囉

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
馬倫 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 12# yoyo8013

係bf D GAME米吾買点,無計!
回復 支持 反對

回復 15# roompklee
唉.. 唔玩呢隻game.. 可以玩d咩= =''隻隻game又要比$  ...
回復 支持 反對

之前比人偷左HKD100...   用左係龍之谷到
建議用電話鎖   /唔好入咁多係到擺   最多都係買幾張點卡擺係屋企
要用先入
回復 支持 反對

所以家陣買點數 我都係即入即用
費事夜長夢多
回復 支持 反對

回復 17# 乂夕陽乂

電話鎖你覺得有咩用?靜係一個beanfun!已經無能..來多一個電話鎖更加無能~
回復 支持 反對

回復 18# raymond268

冇諗過會咁,早知一早用曬d點..... 唉..
回復 支持 反對