打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] del

但係你要諗下,,除左回天之外..港服或國服如果要整武魂,,會選擇直接元寶店買定係去同玩家買??答案應該好明 ...
∼香B∼ 發表於 13-8-2012 14:30

大家刷番尼既野..都係參巧番元店既價而定既炸下話-_-?呢點你有冇諗牙..如果真係關多人事..佢甘多人刷到既野你都話多..咁點解吾平到一粒幾十元寶
而仲係係番一粒百幾元寶~~
回復 支持 反對

但係你要諗下,,除左回天之外..港服或國服如果要整武魂,,會選擇直接元寶店買定係去同玩家買??答案應該好明 ...
∼香B∼ 發表於 13-8-2012 14:30

回覆多你一次..我岩岩睇過咩金蠶絲..虹耀石..睇埋佢地d刁文圖啦..佢地d金蠶絲同刁文係用綁元寶..綁元既獲得方發做任或佢地有個係統..
好友祝福到20次就會有..而虹耀石係180元寶嫁~
u see差別多大?.?
回復 支持 反對

大家刷番尼既野..都係參巧番元店既價而定既炸下話-_-?呢點你有冇諗牙..如果真係關多人事..佢甘多人刷 ...
吖姬 發表於 13-8-2012 02:42 PM

我知道國服元寶店既定價普遍比港服低..但係去到而家呢一刻,兩個服既玩家賣潤魂同冰珠既價錢都唔會差得太遠..而且決定國服同港服邊個"抵玩"亦唔係決定於一個小小既武魂..
講真,,整一個武魂要幾貴je..相比石同裝備所花既錢..武魂既打造根本就係好小事

花得最多錢,,都主要係石頭,裝備,雕紋,寵物,虹耀..如果要討論,,請向呢邊討論
石頭,裝備,寵物既價格..港服真係平成條街..轉蛋既石,同7星裝氾濫咁濟..整一隻4石人7星裝都唔會花太多錢..同時之前有得抽寵套..國服整一套85/95lv既5/6星裝簡直可以話係天方夜譚..一個服可能只有大約10幾套...反而港服無記錯好似2000元寶到就有一套85lv5星裝..兩者相差太遠
雕紋,我知國服可以用綁元買雕紋...但係國服無得用小號買野,大號送綁元..佢地綁元係極之有限..所以用綁元去上5lv雕紋亦係不可能的任務..至於金絲係國服用正常元寶買係幾錢..我就唔清楚了..不過應該平過港服
虹耀,,國服虹耀的確比港服平得多..我記得虹耀都有好耐一段時間無出現係轉蛋入面..所以呢點國服勝..
回復 支持 反對

冇錯..e+搞到d人吾玩..全4ac一隻1000蚊都吾知有冇人要..
吖姬 發表於 13-8-2012 14:16

我咁多隻ac全部正價 玩左4年放左10萬 對我地呢d玩家好唔公平
回復 支持 反對

其實最平係台服,無間斷地出蛋,仲唔係最平?
回復 支持 反對

有冇咁平啊-.-
回復 支持 反對

我down完國服
玩唔到
入ac擠塞
回復 支持 反對

我down完國服
玩唔到
入ac擠塞
dolphin413 發表於 13-8-2012 20:08

迅雷網遊加速器
回復 支持 反對

迅雷網遊加速器
5567 發表於 13-8-2012 21:52

裝到又點- -唔記得左個ac--
回復 支持 反對

裝到又點- -唔記得左個ac--
dolphin413 發表於 13-8-2012 22:15

申過ac吧...入d吾紅既ser~有d橙色ok嫁..
回復 支持 反對