查看: 2352|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Heat Project 時代已經過去!?? 有3隻槍game推介

Heat Project係台灣同香港最出名既網上槍擊online game

但係..

1. 兒家台灣有 omg 做代理的網上槍擊online game
:::Mat反恐行動:::  公測緊!!
畫面一流 , 流暢
但係非台灣居民申請ac有少少難
佢要相的 ... 大家可以上3男2女搵 ... !!@@ 

2. 有橙仔做代理既cso    //  16/7-20/7 OB前哨戰!! 快d鬥快搶ac  a_____a
相信大家都會好熟識  
就係Counter-Strike online ... 唔洗講大家都知有咩好處同壞處

3. 玩Counter-Strike 1.6  利用nakuz ip !! 好多埸揀,又有24小時ser ... 唔會有深夜冇人開房的情況

喱個暑假唔會悶死你喇..3隻咁好玩既槍game

Mat反恐行動官網 : http://mat.omg.com.tw/Event/mat/index.html
Counter-Strike online 官網:http://tw.csonline.gamania.com

Heat Project 係台灣同香港最出名既網上槍擊online game ??
到時cso 出哂名 .. 橙仔仲鬼理 hp咩 !!  
一定放哂d人力,物力 洛cso到 ..
到時hp d gm .. 可能係見習仔炸..乜都唔識 .. 你可能教返佢轉頭!!
Heat Project 既時代 .. 夠鍾結束未 ??

單選投票, 共有 47 人參與投票
6.38% (3)
8.51% (4)
2.13% (1)
82.98% (39)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我想玩Mat反恐行動
不過唔知係3男2女邊到搵
回復

原帖由 spenhon08 於 16-7-2008 09:16 發表
我想玩Mat反恐行動
不過唔知係3男2女邊到搵

係搜尋打學生相...證件相
回復

thx你∼唔該 thank you
回復

一個都搵唔到∼
咁點玩??
回復

原帖由 spenhon08 於 16-7-2008 10:18 發表
一個都搵唔到∼
咁點玩??

搵唔到咩?? -.-
回復

如果閣下對槍game有興趣....建議買返個cs1.6 cd key拉
又唔係貴.....
入到steam server又玩得non-steam server
自動更新....又唔洗dl埋d咩破解檔呀~破解方法呀~

至於mat...我都玩緊...不過個人覺得呢隻game唔耐玩
佢同cs online最大既分別係.....mat入面有"變豬雷"同"變龜雷"
好似手榴彈既型式攻擊...不過被擊中既人,唔會招血
只會變成豬/龜....變豬:走得好快,不過防降低,幾槍死
變龜:行得超慢,但要射廿幾槍
對於有技術既人來講...-.-成日比人變豬變龜殺左...真係覺得好冇引

而cs online.....我諗大家都知...好似hp咁-.-買槍買防果d...
始終cs1.6 係比較耐玩d

回復

仲有大把槍game la
樓主得3隻咁少
仲有突襲
     wolfteam
     takedown
     SOW
仲有sting
mat申請好麻煩,唔係我一早玩左台版功夫唔玩港版

回復

原帖由 marcoyin 於 16-7-2008 18:31 發表

搵唔到咩?? -.-

搵唔到學生相...證件相
回復

唔識上傳相 -.- [[tk_40]]
回復