樓主: 鴻-
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] 橘子會否跟隨中國,把全槍免費化

關閉 [複製鏈接]
正方觀點 (11)

出皮膚槍、多d人玩

反方觀點 (146)

佢咁鐘意錢,無可能

冇可能啦,
佢同中國個代理都唔同,點會跟佢?
一定唔會...唔通有錢唔搵?
橘子:xm8同mp5仲唔夠你玩?[[onion_13]]
 樓主| 鴻- 發表於 | 只看該作者
有咩可能啊
除非佢數錢,數到手斷
如果唔係,佢會咁好死
不過至少出d免費槍啦
(除左e家個d)
我要做正方
跟隨@@
打錯字
不過,我地講都無用啦
臭橙會理我地d玩家咩
應該無乜可能掛
開番個賭局
買會的1賠99
機會是有的,2~3年後
冇可能 一定冇可以
仲有 ctm 你點正到甘ga??-.- ????
中國唔係用緊橘子架咩??
不過我肯定唔會跟lo
HK永遠No money no talk
橘子:你的意見正在審慎考慮
玩家:結果
橘子: (音樂+請等候)
佢冇咩可能出,
就算佢出,佢係出之前,一定會扮野出永久awp比我地買,永久ak果d
等我地買完佢先會唔洗錢
我覺得咁會令到更多外掛@V@```
不過點都係多,,

我覺得唔會啦,,,佢咁愛錢,
應該有可能
因為大陸都係awp 要$$
港應該會較awp~
一定唔會囉
唔通有黑橙有錢會唔賺咩....
國服的代理商是世紀天成
有一個好的代理商,自然有好的玩家
聽玩家的訴求,把好處帶給玩家
玩家自然玩得開心,用錢用得開心
如果橘子會跟隨中國,當然是好呢
但無可能,錢是她們最重要的事

[身為中國人,我覺得好驕傲]
啦~啦啦啦啦 啦~啦啦啦啦啦~啦
橘子: We only love money$$[[onion_60]]
有就真係好Lo~
不過佢可能連手槍免費都唔肯[[onion_59]]
唉..
TC係NEXON分公司就話姐..
GAMANIA點會呀..
如果全槍免費化 橘子 唔洗昆錢=.=?? 佢地無收入  一定唔會免費化囉d槍
佢開放唔洗"錢"果d槍其實都只係用point買(awp ak47 沙鷹)
大陸市場咁大...ak awp果d槍唔洗現金都搵倒好多
相反香港+台灣市場唔夠大陸大,所以要現金既道具都要好多
---------------------
唔知佢免費係靜係果個阪本定以後都係呢
佢咁鐘意錢,無可能
ct個支步槍,都好用,我覺好過ak=囧=莔=
不過最好就出支"粉難狙"免費
黑橙C-BOX有M4
出左,冇人抽-0-
冇可能  死橙橙一定唔會咁好人
無咩可能~_~
如果真係出左免費槍 佢地就會冇得穩錢
點解我做唔同辯手..
其實佢都搵夠啦
點解唔係汁之前益下大家呢?
我諗如果gm有人性既一地會咁做
橙都有前車之鑑
提提上面 : 你連貼  del番個回覆佢 =]
唔同代理,做事方式唔同
版主
有時唔好淨係諗好個邊
橘子代理咁多隻game
代理費都唔少啦
如果學你所講
出免費槍
咁自然咪會賺少好多
如果持續落去
遲早會入不敷支
到時係點你知架啦
香港代理 = 垃圾代理

凡事以金錢為先
我想全槍免費化
但係一定無可能

就算免費化,佢地都會選擇性免費
無可能啦.佢邊隻game唔呃錢?,?[[bao_27]]  又要廢又要呃錢- -
回天火

我諗你唔太熟cso

cso有一樣野叫皮膚槍架

小弟認為呢d槍會吸好多錢
根本無可能,徐細界未日啦
林走之前都要食你地一筆
佢出ga話我切!_!
跟又好..吾跟又好...搞番掂d外掛先
如果轉左point槍 30日要10m
冇可能
黑橘會咁好?
冇可能唔洗點--
佢唔洗搵咩
冇可能啦
佢得閒理你地= =
我認為佢要跟
最多只把部分point槍轉免費
會既話.....
世界早已完結
it is not possible
版主d理由好牽強- -

佢咁鐘意錢,無可能<<<有誰會唔鐘意錢囧?
問心,如果awp,m4,ak唔使gash,而且用既point同宜家既point槍差不多千幾點3日
你地仲會唔會再買點買其他槍?
講真,唔同地方就要有唔同銷售手法去營合當地要求
係香港台灣,除左cbox,d人買點都主要係買m4,ak,awp為多,其他點槍真係比較少人買
咁就證明呢3枝槍用gash賣係可行,根本無數據保證呢d槍轉做point仍可以維持過去的銷量
大陸awp,ak,m4等槍唔使點,可能都仍然可以維持收益,如果唔得既話,個個都淨係用呢幾枝槍就夠
咁間公司等蝕死都得
如果唔計處理外掛同營運方面,單以做生意黎講,無可否認,橘子真係好識做生意,而且好成功
我覺得會
因為好多野都同步緊
大家發夢吧啦
我5信,甘佢地咪無錢?我先5信
唔會啦 甘貪錢
你玩game買唔買點係你自己話事
冇人逼到你喎
買左點抽唔到想要個d野就冤天尤人
又話爛橙呃人,明知呃人你地都買就好嘈啦
系既話佢就吾會比人叫廢燈吧-,-
等到CSO頻臨破產邊緣就會架啦
佢咁鐘意錢,無可能
佢點會ar 佢會就唔會食我地咁多錢啦= =
on 99   7日而已 ~~
一定5會啦  佢要錢
一定沒有可能,說到明是黑橘
黑橘是超貪$
,一定無可能
佢地只係識呃錢
有可能既 不過會有時限囉 如果因為中囯尼個活動令到少左好多人玩香港版cso 咪有可能囉
快速回復 返回頂部 返回列表