打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

eric19941994 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by 最愛蓉兒∼ at 2006-7-8 13:00:
拎完巴魯獸,再等雨之果實拎NOSE屎獸,再去熱帶森林拎巴達/比丘
賣極上肉+買一般肉以謀取暴利,就會輕鬆好多

再養飛龍獸,拎招17x攻既屈機大氣系(攻唔高,但出招勁快),去打豆豆獸(之前要狂買藥等補),買5000 ...

我用巴達 進 巨龍
跟住我升到hp 25xx mp 3xxx 攻防35x-4xx 速智...其實25x已經攪掂...
其實我見好多網同攻略,寫到d要求咁高...其實係唔洗....因為你今本唔夠時間升哂..
一定要夠重量隻獸先進化到...你冇40kg都唔洗進化機械暴龍=.=
養獸其實最講求就係 重量 同 失誤.... 果d hp mp ...攻防速智...唔洗睇到咁重要
同埋想養d 育成失誤低既暴龍就注意下,千奇唔好訓練到佢流汗,成日流汗好難進到完全體
回復 支持 反對

我見到好多人都以為進完全體一定要要求咁高先進到...

其實係唔洗...我拎 究極比多獸 做例子

體重:55G.育成失誤5次以下
可進化暴龍:比多獸/古加獸/貝殼獸
必要條件:HP7000.攻400.防600.速400
其次條件:冇

如果真係照e個網咁講..你隻野死都未訓練到佢咁多喇...
e隻我又養過...-.-其實唔係好勁...我養果時..
hp5xxx 攻3xx 防4xx 速25x  <----我用比多獸12歲就進到
回復 支持 反對

Originally posted by 爆袋之達人 at 2006-9-7 15:20:
我見到好多人都以為進完全體一定要要求咁高先進到...

其實係唔洗...我拎 究極比多獸 做例子

體重:55G.育成失誤5次以下
可進化暴龍:比多獸/古加獸/貝殼獸
必要條件:HP7000.攻400.防600.速400
其次條件 ...

咁你好彩囉...
我ge比多...7xxx血...攻7xx...防6xx....速5xx
都進唔到= ="
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-9-7 09:57:

咁你好彩囉...
我ge比多...7xxx血...攻7xx...防6xx....速5xx
都進唔到= ="

其實關鍵係睇你 重量同失誤,我估你唔夠kg吧(=.=!) ?
回復 支持 反對

我之前都有玩ga 好好玩的><
不過玩到一半就冇玩lu 而家玩返

[ Last edited by 精英大屍 on 2006-9-7 at 10:50 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 爆袋之達人 at 2006-9-7 19:12:

其實關鍵係睇你 重量同失誤,我估你唔夠kg吧(=.=!) ?

重量果d唔多洗理佢架
能力先最重要
回復 支持 反對