樓主: 9061c05
打印 上一主題 下一主題

※我想問呢隻咩黎,大家幫幫手※

關閉 [複製鏈接]
我想要呢隻野ge資料,
大家幫幫手....

pougwa X.JPG

70.31 KB, 下載次數: 15

豬流咁嫁=0=''
= =唔知呀~~最近最猛既豬流感~~
卡通poug
呢隻好明顯就系一隻豬-,-
一隻豬 唔知叫咩名
豬囉 - -
佢叫渠渠= =
佢果到有寫既
係一隻豬
呢隻係卡通豬 請比珍[[onion_53]]
e隻係一隻 卡通豬
死肥豬[[onion_26]]
 樓主| 9061c05 發表於 | 只看該作者
似1隻豬多d- -
豬年隻豬
可能叫人小心豬流感 -.-!!
咪隻卡通豬,唔覺佢似其他野
渠渠囉英文名叫poug
H1N1甲型豬流感xdd
你屋企*坑清潔專用人!!!
關於豬--................
推推先,唔好扣我分....
KAI野1隻
我都唔知係咩野丫
渠渠                                
[[onion_61]]
識着衫既豬..
豬流感既豬
應該係@@
唔通佢係豬流感個呀哥豬成甘
一隻game ga 角色 = =

A little round pig, quick and excited who likes to run, and physical exercise. Most of the Itlanders find his whim to wear clothes a bit ridiculous. But he is still very likeable; one cannot bear a grudge against him for so little. But most of all no one would want to eat some Poug in Itland! Poor Poug, ever since the butcher has an eye on him he has to be cunning every day to save his life… (by 佢個網)
豬流感
豬流感
我知道係豬流感!!
POUG
POUG
POUG
呢隻豬係1隻線上遊戲叫banja既1個角色
ouh 發表於 | 只看該作者
係Banja-Familly既一個人物
豬= = 有豬鼻 哈=)
一隻豬@____@黎
佢有個名xpp
PONG,,,,  圖上面都有寫
豬:
中文名:豬
英文學名:pig
哺乳類動物,
雜食動物,
外形:
粉紅色,
肥胖。
呢隻系一隻畜生0.0
有着3身,染豬流感既豬
推推先,
咪扣我分~
豬流感 既 兄第 渠渠
隻豬叫渠渠,
佢個頭同個肚腩差唔多大....
總知好肥好肥>.<
係pong= =
推推先,
咪扣我分...
is 豬[[bao_36]] [[bao_36]]
快速回復 返回頂部 返回列表