打印 上一主題 下一主題
收起左側

[稿件·其它] [已審] [六月素質帖]天山 PVP/PVE 詳盡分析

講到尾..天山打明教靠既就係雙方血量  如果天山連明教怒火10刀都頂唔住..根本無得打
睇完呢句已經唔想睇落去
怒火30秒15刀=2秒要出1刀
踏雪再大隱等15秒開始掉封技咁樣已經廢左佢招怒火
回復 支持 反對

你諗得未夠深入..無一個明教會無故開怒火而唔連封技 被控制住既天山無得踏雪 只好靠自身血量抗  等明教連 ...
∼香B∼ 發表於 4-6-2012 07:42

一個明教5石 劈你最後果幾下  最少30000 會心埋80000都有  硬食必死  明教點穴手5秒 計埋暗技  最多比佢劈頭果幾刀。。。
回復 支持 反對

我自己覺得..無論校場,副本,打大交..都係體力天山優勝
而身法天山無話唔好,,但實際用途太窄..只係用作觀賞 ...
∼香B∼ 發表於 3-6-2012 16:49

Agree  我提供多個例子   本人全身5xxxx命2xxxx閃3xx會心未開技25xxxx血  平推56石丐27m血18xxx閃  55波  轉翻全體3xxxxx血3xxxx命14xxx閃  win8m血
回復 支持 反對

8秒控制+2秒輕功+2秒運氣。陽春相信持續時間完左,而且未cd 完
再者我都講過如果星宿同天山拉開左距離就冇 ...
fongkapan 發表於 4-6-2012 23:47

我都唔明白點解天山對星宿反而近攻要走- -"
回復 支持 反對