打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我好廢嗎?? 我垃圾嗎??

關閉 [複製鏈接]
- . -有陣時 我覺得真係同台灣人玩仲好過同番香港人玩好..
嬴個D就叫做廢 輸個D就叫做勁 咩標準??
D人真係智障架..
我真係唔明 玩跑又係咁比人鬧 玩FS又係咁比你鬧..
咁樣係唔係姐係話 玩跑既低能經已傳染到FS??
-.-真係唔明 絕對智障 絕對智障..
秒版又叫外掛 反抓又叫外掛 中鋒自由入樽叫廢
BLK到新招 BLK到戰斧,輕彈叫廢??
咁你勁哂啦 ...
而家智障每況增加 我地呢D正常既收埋啦!!
所以話 呢家係智障既時代
你跟唔到係你膠 有D咩都係我地錯
嬴又係錯 勁又係錯 咁你想點阿哥哥姐姐們?
投降吧正常人!! 標準由智障決定 認輸啦!!!
以後有新GAME出 都要用呢兩句黎做宣傳!!

『只要夠智障 你就係王者』

↓↓↓↓↓↓最後 送多樣野比大家↓↓↓↓↓↓↓

智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障      智障智  智障智障  智障智      障智障  智障智  障智      障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  智障智障  智障智  障智障智障智障  智障  智障智 障智障  障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智  障  智障智障 智障智  智障智  障智障智障智  障智障智      障智障  智障智障  智障智  障智障智障智障    智障智障智      障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智    障智障智障智障智障  智障智  障智障智障智  障智障智  障智障智障智障  智障智障  智障智  障智障智障智障  智  障智障智障智障智  障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智  障智  障智障智障智障  智障智  障智障智障障  智障障智  障智障智障障智        障智障      智障智  智障智  障智障     智障智          障智障智障智障智障智障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障
障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障

回復

最重要係佢智障到 我嬴又係廢 輸又係廢 咁玩黎有咩意思???
秒版 反抓 自灌 BLK 都係廢...
唔通我玩FS咁耐都係白過既???
回復 支持 反對

- . -大家唔明玩FS一日比人串足一日既感受...
不過老實講 玩FS咁耐我既PICK真係最廢 廢到出汁 - . -
所以就算比人鬧 都係自己友鬧 ...
比我BLK 既智障們收吧收吧收收吧!!

秒版反抓.. 經已唔係高手既表現..
勁在把口已經屈機了... 不是嗎??

佢地仲要係我輸波個日係度爆我 逼我插7佢地!!!!
我@爆哂你地@@ 個臭@

真係火起都爆炸- .  -
回復 支持 反對

#23 唔該你留低你既帳戶名稱 你發出既言論經已引到我既不滿 好明顯 你就係話人廢既個渣人.. 鬥波阿!!!
回復 支持 反對

嘿 我係小學生阿 小到無人有~"~
我家陣就同你講 我唔鋸呢個世界上所有既智障!!
笨笨 mau 我同你地講
我明白咩叫以德服眾
但係有陣時智障用呢d方法係行唔通..

如果我話呢家我由得呢個世界既智障去任意傷害其他人 抵毀我地既努力..
你地覺得我既德  係唔係好岩先!! - . -
笨笨 mau  我 知 點 做 我 有 分 數..
頂唔順d智障.. 你要黎挑釁我既隨便~"~

是非自有公論 事實勝過雄辯!
回復 支持 反對

我唔係無哂信心 係成個人down哂lo..
比喻話...
你打班際可以好似tmac咁.
黃金35秒 一口氣追番13分
本身輸波變到嬴左..
咁你會點??
唔好講你好down 唔開心 咁都嬴波個d膠野..

點都係勁hapi架啦..
但係係呢個時候 突然間輸比你個隊就插你話 廢物 -6鬼 -6先比你blk到咁多球
咁你會點???

再比多個比喻...
假如你係一個踢波既人
玩輸3球射龜...
輸左個d人咀炮話唔比你射...
仲插番話你咁都得 好狗姐...
咁你會點??

閉上你的咀巴 用你的腦袋想想!
回復 支持 反對

- . - 無 呢兩日勁大壓力.. 個人禁唔住 小小事都發哂脾氣咁...
比人中傷我 屈我 仲要有人信先好笑=]
有個好黑人憎既女仔 話佢同我拍過拖 有無自己心知啦..
跟住又話我同佢拍拖個時一次搭勁多船...
又話我口花花 聊佢d fd...
又話我花心 ... 想溝佢 d fd 多d..
好黑人憎lo... 如果我花心 我會唔會為左一個無可能同我一齊既女仔等左3年!?
呢種心情 又有無人可以了解???
打班際 輸波  本身都無緊要...
但係.. 係我個班入面... 有一個全級都識佢 勁好人既人...
上籃個時比人拉後腳..
好彩最後無事...
但係拉人個個事後仲要大大聲聲話..

係你自己隻腳伸出黎比我拉...
唔該你下次禁下自己度火
唔好再咁屈我拉你啦
係你逼我架...

個下之後我即刻無哂mood
雖然比人拉個個唔係我 但係我都真係幾火下..
做錯野唔認仲要大聲夾惡 我真係唔跟他媽媽發生性行為唔得lo...

.... 跟住差d打交.. 個下佢串柒柒咁既樣唔打佢真係對唔住自己!!
... 第三就係比人話我廢...
廢唔廢我自己心知..
我知我自己廢係邊 唔使你出聲...
好老實講 我廢係正常的 吹??
廢都嬴你啦 飛身籃版
如果任何覺得我廢過佢or覺得我岩既人
唔該幫我追殺佢 唔該..
真係好煩好膠...

我以後唔會再理呢d麻煩友...
麻J煩
咁勁抽 嬴左先講野唔該哂..
你嬴左我任你串 串到飽~~
你輸左唔該你同我跪地求饒!

求我唔好串你串得咁盡阿~~~ =]

呼................正正正正正... ~~
回復 支持 反對