標題: 大家對抽金勳有咩睇法@@ [打印本頁]

作者: 想點?!×.×    時間:
標題: 大家對抽金勳有咩睇法@@
除左跟抽之外,仲有冇咩頻道易中?@@
作者: hadixi    時間:
去冇咁多人既頻
作者: long199671    時間:
FPS 整到得番20 {:13_682:}
作者: lawkichun    時間:
以上兩位人兄講既野係真= =?
作者: lo2003058    時間:
今次只可以話行角色運,50個a解中左4條友
作者: Peter9104    時間:
YO~ 我中咗貓爪~~
作者: icqmsnfb    時間:
少人頻抽好d
作者: 1113233    時間:
回復 3# long199671

你想lag一lag機就中金將= =?
作者: loser17    時間:
回復 5# lo2003058

:lol: :lol: :lol: me too
回復 1# 想點?!×.×

冇睇法.你想有咩睇法
作者: chipmunk123    時間:
9抽就會中,無技巧可言。
作者: 粉皮一塊    時間:
9抽就會中,無技巧可言。
chipmunk123 發表於 26-9-2012 22:16

對=,= 9抽才是皇道
一9抽 即中左隻金勳人
作者: 影子使者    時間:
少人d o既頻係會易中d,fps=.="關事咩-0-咪搞gag喎-3-
作者: TonY乂佐助    時間:
回復 6# Peter9104

好耐之前一出果陣用一張800 ko了
作者: wing33    時間:
冇睇法
作者: roompklee    時間:
9抽;P
作者: long199671    時間:
回復 8# 1113233

lag果陣可以睇清楚d綠字a_a
作者: markyho93    時間:
我用左$1500買左300個Abox解碼器,有淨既gash用響買bg5、賓果移位重置等,一個金勳都中唔倒,用過好多抽嘅方法,最多只有一d垃圾銀勳,原因係個ac已有極多金了...結論係:ac冇太多金勳就有更大機會中好野(我唯一好係中全部賓果獎)
作者: Peter9104    時間:
回復  Peter9104

好耐之前一出果陣用一張800 ko了
TonY乂佐助 發表於 26-9-2012 23:06

其實好廢!
作者: TonY乂佐助    時間:
回復 19# Peter9104

唯一的金勳刀:)
作者: 平平無奇的玩家    時間:
一口氣喪禁應該會易D
回復 17# long199671

咩綠字?
作者: 櫻之道    時間:
今次只可以話行角色運,50個a解中左4條友
lo2003058 發表於 26-9-2012 18:29

50個係咪要買3000gash
作者: v1w1    時間:
一切是講運氣

幸運的,抽完100次,可能抽中3-5個有用的金勳獎

如果不幸的,抽完300次,可能一個都不中

不過我是不抽炮灰箱的人,所以你們自行決定是否抽炮灰箱
作者: tsang2175    時間:
花大量的金錢再配合運氣:victory:
50個係咪要買3000gash
櫻之道 發表於 27-9-2012 18:46

我只用了240蚊,姐係2400gash
我只用了240蚊,姐係2400gash
lo2003058 發表於 27-9-2012 19:38

其實我好亂……自己本身冇咩抽獎運……
用幾百蚊買50個又未必中關刀……唉、都5知買5買好
作者: 馬嬲仔    時間:
都係跟抽嫁啦-_-
其實我好亂……自己本身冇咩抽獎運……
用幾百蚊買50個又未必中關刀……唉、都5知買5買好 ...
櫻之道 發表於 27-9-2012 19:47

我都係用跟抽加d狗抽,我只為龍炮,不過抽唔到:[

其實冇話好唔好,自己有d錢洗咪買囉,都係睇法渣

不過我本人覺得有d唔抵
我50抽只係3金4銀
4個人物
狼人刀
mg3
黃金STG44

我只係覺得黃金STG44有啲用
作者: iamaboyhei    時間:
我中咗關刀:victory::victory:
我都係用跟抽加d狗抽,我只為龍炮,不過抽唔到:[

其實冇話好唔好,自己有d錢洗咪買囉,都係睇法渣

不過我本 ...
lo2003058 發表於 27-9-2012 20:25

其實跟抽真係有用 囧?
姐係人地一中金我就抽0_0?

我中咗關刀
iamaboyhei 發表於 27-9-2012 22:11

GRAPE!!!
用左幾多個解~~
作者: 一發入刃    時間:
冇咁多人既頻/D人放學既時候先黎抽...人多博你中到1兩支
作者: SSSMMM    時間:
畀你抽中1-3個金就收手等第日唔係就好似我咁450頭50個就1銀3金之後垃圾垃圾垃圾
作者: amztf03712    時間:
我覺得去咩頻都一樣LO!
作者: 紫嵐寂月    時間:
個人認為要睇運氣
其實跟抽真係有用 囧?
姐係人地一中金我就抽0_0?

GRAPE!!!
用左幾多個解~~ ...
櫻之道 發表於 27-9-2012 23:14

我係睇到係錦出中獎果時禁   出金,銀都禁
要睇準時機
一睇到係錦有中獎就禁開佢
我就係錦抽到3金4銀
6-8點會有多d人抽,係果時抽係最易中
作者: 鴨jai    時間:
無運氣 咩都無用
我係睇到係錦出中獎果時禁   出金,銀都禁
要睇準時機
一睇到係錦有中獎就禁開佢
我就係錦抽到3金4銀
6-8 ...
lo2003058 發表於 28-9-2012 18:11

嗯、唔該~
作者: 1qewasdrt    時間:
好運=中,唔好運=倒$薯落海
作者: bennyhk31    時間:
中左槍神雙槍
哈哈

歡迎光臨 (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz!