樂古Nakuz

標題: 【CS Online】版規宣導 違者可被扣500樂點 [打印本頁]

作者: 鴻-    時間: 15-7-2012 21:44
標題: 【CS Online】版規宣導 違者可被扣500樂點
親愛的會員:

各位在參與《嘴巴似支槍》活動時,請留意本版版規。

一、嚴禁無意義內容(建議回覆字數最少10字)

二、嚴禁洗版(版內各帖最後回覆者,連續6個帖也是同一人,即屬違規)

三、嚴禁低質素內容(eg thanks,謝謝分享 等內容也屬違規)

如有違反以上規定(或其他版規),並且正在參與《嘴巴似支槍》活動,將會最少扣除500 樂點、至最高的清空樂點處分。

Nakuz CS Online 管理團隊
作者: zero19960716    時間: 15-7-2012 22:35
回復 1# 鴻-

扣500樂點...其實無用,d小朋友只會無視= =
作者: 可愛肥仔明    時間: 15-7-2012 23:10
所以你地一開呢D活動,D人就係咁呃帖。
作者: 12115902    時間: 15-7-2012 23:27
明白= =
E排都有一個人係咁開POST問野...
作者: smionchiu    時間: 15-7-2012 23:40
其實第2階段真係有D難度嫁..大佬
你無端白事無啦啦點會去軍團區發帖回帖
仲要有50個?
難極都要有個譜嫁..
作者: l0kJaI520    時間: 18-7-2012 01:24
A_A"
有啲甘既活動...避免五到架啵-_-;
作者: hoyin1996121    時間: 18-7-2012 01:47
明白= =
E排都有一個人係咁開POST問野...
12115902 發表於 15-7-2012 23:27

5知你講緊果個係米我諗果個:lol
作者: fukcu1993    時間: 19-7-2012 14:01
其實第2階段真係有D難度嫁..大佬
你無端白事無啦啦點會去軍團區發帖回帖
仲要有50個?
難極都要有個譜嫁.. ...
smionchiu 發表於 15-7-2012 23:40

都唔太難既
你去人地軍團帖打下招呼,支持下都ok啦- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2