樂古Nakuz

標題: 闇影vs iL [打印本頁]

作者: sohoipan2009    時間: 25-8-2010 12:47
標題: 闇影vs iL
明天兩大ONLINEGAME齊出,你們支持邊隻
我支持1.
作者: cdg090110    時間: 25-8-2010 13:07
我支持1.未玩過.
第2隻吾想玩=. =
作者: donald0424    時間: 25-8-2010 13:15
闇影新世紀即係以前ge
世界末日/末日戰曲online
抄左99% 今次只係多左個新職仲要90級先開得
作者: sohoipan2009    時間: 25-8-2010 13:16
回復 2# cdg090110

讚同!!宜家太多好似2尼類gme
p.s  有興趣一起玩闇影新世紀 Online?有的可按:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: EY3P    時間: 25-8-2010 13:55
闇影新世紀即係以前ge
世界末日/末日戰曲online
抄左99% 今次只係多左個新職仲要90級先開得 ...
donald0424 發表於 25-8-2010 13:15

並唔係抄   - . - " 只係大改版改名..
作者: donald0424    時間: 25-8-2010 14:10
=.=勁呀 改版改到名都轉埋
作者: radcliffe    時間: 25-8-2010 17:12
作者: MICK淚情    時間: 25-8-2010 18:34
個人認為2隻都唔好玩
作者: mui1388ken    時間: 25-8-2010 19:48
第二隻同第一隻都有興趣=_="
如果第一隻真係未日戰曲就搞到我開始冇乜興趣了...始終都好舊下=.="
睇下邊隻多人玩d咪玩邊隻- v -
作者: p40501695    時間: 25-8-2010 22:59
闇影新世紀
雖然係old game,但未玩過@w@w@w@@ww@@w@w@
作者: sohoipan2009    時間: 25-8-2010 23:05
回復 10# p40501695

我都未玩過...
作者: qasd1237892    時間: 27-8-2010 20:09
iL 垃圾game
作者: 鬼仔●○k    時間: 28-8-2010 00:07
iL悶到你喊..
作者: gordonl9706    時間: 28-8-2010 17:27
闇影新世紀 Online
作者: sohoipan2009    時間: 28-8-2010 17:44
回復 14# gordonl9706

但闇影新世紀 Online原來也很差...
作者: machunkai    時間: 28-8-2010 17:48
2隻都唔玩....睇下仲有邊隻game好玩(本人想玩web game)方便番工玩...
作者: sohoipan2009    時間: 28-8-2010 18:15
回復 16# machunkai

你想玩web GAME就記住多D去WEBGAME部睇睇=)
作者: kafu1234    時間: 30-8-2010 11:29
2隻都不玩
我玩
香港現在出Online Game  玩到怕

過去Online Game  game 一玩就幾年

現在出Onlie Game 玩2-3個月,之後減少人玩

真的要玩遊戲..寧願先去台服..可以的話會去日服,國際服...就算封ip也不會去港服...
沒的掛就不玩
大多數網遊都以可愛為賣點...然後放爛 香港game不停開,過左一下就唔理....
速食文化太強
玩港ser 人成日爆操
作者: 有可能    時間: 30-8-2010 12:02
睇到樓上簽名我好感動................我希望d相一次洗機後無哂............

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2