樂古Nakuz

標題: 本族招生~入啦*.* [打印本頁]

作者: 冰冰公主    時間: 23-7-2010 19:49
標題: 本族招生~入啦*.*
家族名:黑社會(lv.1)    *入族:要12lv上.日日上.唔好扮鬼多話.唔要昆9.小學雞. 入的請1:1 *\\冰冰公主//*.天生牙 thxv.v
作者: 細〝澪〞    時間: 30-7-2010 04:25
唔明e句

唔好扮鬼多話
作者: 冰冰公主    時間: 30-7-2010 22:13
回復 2# 細〝澪〞

=唔好扮鬼.你知鬼係點啦.一定多話
作者: baby1380    時間: 31-7-2010 18:47
賤人個家族個名都賤過人!招人入9成9都係男仔入la!你可以昆曬咁多人!
作者: 冰冰公主    時間: 31-7-2010 23:07
咩話.話我係男仔.去死啦.
作者: └囧┐    時間: 3-8-2010 08:38
黑社會=.=

開個家族用咁既名相信你一定係小學雞
作者: kenchanqaz    時間: 3-8-2010 09:15
話唔要小學雞同昆9
不過天生牙1個人有曬2樣野
好笑..笑,,,,,,笑
作者: kit:]    時間: 3-8-2010 17:43
小學雞係甘嫁喇=.=同埋如果GAMEONE知有黑社會呢個族實封...
作者: 冰冰公主    時間: 3-8-2010 20:03
回復 6# └囧┐

我唔係小學雞.T.T
作者: 冰冰公主    時間: 3-8-2010 20:04
回復 7# kenchanqaz

喂.我知天生牙係有.我都有.
作者: SteRy_Q.RaY    時間: 3-8-2010 20:57
無聊 2條昆9係埋同1個族收人話唔要昆9 笑 唔要小學雞2個都係 笑多次 唔好扮鬼 更加文法錯笑3次 日日上 更加笑4次你有邊次日日上? 收得皮唔該 笑多你4次呀 2條小學雞昆9
作者: kenchanqaz    時間: 3-8-2010 21:21
你都幾ON9 自己認左昆9 同小學雞
之後重話唔比昆9入?
笑大人把口.....
你改成專收昆9啦
作者: 冰冰公主    時間: 4-8-2010 08:51
回復 11# SteRy_Q.RaY

呀偉.我識錯你了.甘話我T.T你好衰呀T.T.同呀偉你係外.掛9來t.t
作者: 冰冰公主    時間: 4-8-2010 08:52
回復 12# kenchanqaz

你on9啦.我唔係昆9.係天生牙
作者: 冰冰公主    時間: 4-8-2010 08:54
回復 11# SteRy_Q.RaY

呀偉.我有日日上嫁.E家我玩龍Online.玩到110lv啦.快up過彩虹島啦
作者: kit:]    時間: 4-8-2010 13:42
回復  SteRy_Q.RaY

呀偉.我有日日上嫁.E家我玩龍Online.玩到110lv啦.快up過彩虹島啦 ...
冰冰公主 發表於 4-8-2010 08:54

低.能兒童.
作者: khaki    時間: 4-8-2010 13:46
開個警署家族預備捉人-3-
作者: SteRy_Q.RaY    時間: 4-8-2010 13:55
好笑 你唔係昆9? 笑 笑笑笑呀 龍110lv有幾難? 我收ac玩錢慢慢同你玩都得啦都痴線 正一小學雞 同你講野都係晒氣 你識錯我? 你憑咩話你識我係岩? 你條昆9我都未話你話我? 用下腦啦你 係到拉關系同你好熟呀而家 收皮啦唔該
作者: ken6842    時間: 4-8-2010 14:07
好笑 你唔係昆9? 笑 笑笑笑呀 龍110lv有幾難? 我收ac玩錢慢慢同你玩都得啦都痴線 正一小學雞 同你講野都係 ...
SteRy_Q.RaY 發表於 4-8-2010 13:55

硬係覺得佢D語氣懶係親熱咁- -
作者: 冰冰公主    時間: 4-8-2010 22:07
回復 18# SteRy_Q.RaY

呀偉呀!!!!!!!!!!!!!>_<仲話我!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: khaki    時間: 5-8-2010 10:09
回復  SteRy_Q.RaY

呀偉呀!!!!!!!!!!!!!>_
冰冰公主 發表於 4-8-2010 22:07

被人看穿咗!比個最佳演員獎你!
作者: SteRy_Q.RaY    時間: 5-8-2010 18:41
都痴膠花係到扮晒可憐咁 你有冇你自己既良心架? 好心你咪再咁白痴啦 唔夠點用就狂索人地 之前索左我成M幾點 我諗你係唔係on9? 答案係 跟住又入戀個ac爆左人地d時裝加埋錢 跟住仲話自己阿妳爆wor 神手 !!!懶阿妹到 我替佢個妹覺得可憐 再跟住昆左自己既老公千幾點 呢點我覺得呢條友而家係可以話係低9能 跟住最好笑係佢招公 招左3十幾個招 哈 神手之中既神手~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: kaiman9    時間: 9-8-2010 20:22
算啦算啦--講多晒口水 人衰冇得改 昆9開族吾收昆9 又諗住自己過大佬日子 發夢啦去 我玩彩1年 未見過有d咁ga人 我好想問你 你係5係好窮 爆完1個又1個 冇錢冇點就去搶 冇事同你認親認戚 有事就賴係個妹做 好好笑牙 老公多到成個彩都係xd 跟住吾洗問 又係1個個俾你騙晒啦 冰冰 本身我吾想講你 不過 我睇5過眼了 以前識你以為你好人 e+睇到你ga真面目啦 笑笑笑笑笑笑笑笑笑:-v)好好笑啦--
作者: 冰冰公主    時間: 13-8-2010 11:54
回復 18# SteRy_Q.RaY

sor.龍D人唔放ac嫁.正一傻瓜
作者: LovING_宏    時間: 13-8-2010 13:18
人手升多快過你啦-,-110lv好銀勁咩-,-系到哂命9.9
作者: Sweet乂坏戀    時間: 15-8-2010 20:44
小學雞正牙0.0冰冰公主你係._.打得好打得妙a.a
作者: 冰冰公主    時間: 6-9-2010 20:35
本人正式唔玩本oline
作者: zxc053016    時間: 6-9-2010 21:59
好耶!最好以後5好番來

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2