樂古Nakuz

標題: 色║情彩虹.島 結業大吉!! [打印本頁]

作者: d88283ng2443    時間: 21-6-2009 02:46
標題: 色║情彩虹.島 結業大吉!!
色║情彩虹.島 於 5月29日開辦

會長:壞東西
副會長:眼甘甘
到6月16日 升到lv3家族

最旺盛時期:約13個每天上12小時以上玩家
      家族人數30個
結業日期: 6月21日
每天常上玩家:約3個(所有重點會員而離開我了)
       家族人數17個 

壞東西+眼甘甘:對彩虹島心灰以冷
        有人還能帶給我歡樂嗎?

回憶一下會圖

回憶一下會圖

結業的最後一圖

結業的最後一圖

作者: 小櫻b    時間: 21-6-2009 03:00
吾好吾開心la"試下去人地ga會玩下"可能搵到快樂呢~~
作者: 婭v    時間: 21-6-2009 03:02
唔好對彩虹島心灰意冷la...
一定仲有人可以令你歡樂嫁><!
如果悶..可以搵下我傾計..
唔好唔開心..你 仲有我地丫ma

作者: 人渣二世    時間: 21-6-2009 03:18
壞東西入我地會喇...我地會日日都有人on...
最起碼我會...最少人果陣有4個...最多人果陣有十幾個...
作者: 「孤雁」    時間: 21-6-2009 07:57
百般滋味在心頭,留不住,也停不下。

妳是少數我比較尊重的高等級玩家,
我們沒理由阻止,只是妳離開的確是一個遺憾...
作者: mewbabii    時間: 21-6-2009 09:44
壞壞'甘甘*__*!重點會員離開了'
您可以搵佢地ah /3\'
舒舒真系想開族架'
您吾介意既加入丫.__.`
作者: 澪。    時間: 21-6-2009 10:32
一個家族不開心咪去另一個家族嚕~~
如果族長自己都灰哂既話咁d其他人點算/.\
作者: -五月雨-    時間: 21-6-2009 10:44
壞...繼續留低啦...
已經沒幾個識得的還在玩...
其實找個家族入就可以...

====================

唉...有3個人上總好過上線時得我1個人...
作者: 大眼得意妹    時間: 21-6-2009 12:25
好東西....
唔好唔玩呀~~~~
>.<你咁好人
大眼會唔捨得你嫁

我公會日日都有好多人上線
你悶咪入黎玩下囉
^^
作者: °×舒∮    時間: 21-6-2009 13:21
/.\壞壞唔好嬲la...
我走左點都係我唔岩>﹏<
sor呀..
我地只係想幾個女仔開個會!
你幾時都可以黎我到玩嫁..
我會比番多d歡樂你
唔好唔理我la(我好驚/.\)
作者: aabbcc112    時間: 21-6-2009 16:53
幫你推一推

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2