alvin232 發表於 30-10-2014 17:12:28

更新後機體武器變化後的影片 已加入了機體名稱

我希望大家可以參與我未有拍攝過的機體,但已有變化。我簡單除去放SP同下修更少的機體,主要當然是武器的變化。
小弟特意用1080P高清拍攝影片watch?v=o19tK3TvKTowatch?v=vZ5VKa1ifrA

watch?v=WIPkyuDdViE

watch?v=e6R8cl9NDmk

watch?v=tfmuRRorOOI

watch?v=_d98BKjpU4I

watch?v=47JvKUb_WT8

watch?v=Bji2a_52ixM

watch?v=gebxlWXMyds

watch?v=Ac2NOLg3EgY

watch?v=Dkyk-G7Beeg

watch?v=uTnYujkH038

watch?v=JMJ5K4wcCjk

watch?v=7NMWrqz8jzE

watch?v=RfeRSkzmvLc
watch?v=gcrGqlX6fLkwatch?v=y4Y7HM7130s

watch?v=c8nhP4tG9oQ

watch?v=h_WHqHHHrAc

watch?v=NqwMgrCoJaM

watch?v=UFIAZijTAZQ

watch?v=QF07YquVVDQ

watch?v=Tly7YB7vPWU

watch?v=bsZFRX-0o-8

三分鐘硬度 發表於 30-10-2014 19:28:03

:支持

freedom040542 發表於 30-10-2014 20:15:55

哥邦迪b真係勁左好多...
自由欲哭無淚..

alvin232 發表於 30-10-2014 21:38:00

兩個AC抽光了 拍了多片好攰

三分鐘硬度 發表於 30-10-2014 21:51:47

自由加強左,唔知幾時到HKF

(加強左都唔會用, 我無本事開:) )

freedom040542 發表於 31-10-2014 10:24:41

自由加強左,唔知幾時到HKF

(加強左都唔會用, 我無本事開 )
三分鐘硬度 發表於 30-10-2014 21:51 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你睇下人地SZ無端白事就全部武器又加攻速又加係數
自由果d叫加強左?
哈真係講起都心酸
磁軌連啱啱出果陣既實力都冇 真係可以番屋企早抖

fung307 發表於 31-10-2014 11:51:24

樓主可唔可提供返d資料係話差邊幾隻機而無法拍攝
粗略做個名單出黎

freedom040542 發表於 31-10-2014 14:15:04

原來已經改埋S Zeta
https://www.yukict.com/bbs/thread-82042-1-1.html

樓主如果有興趣可拍片~ thx

alvin232 發表於 31-10-2014 16:17:39

我系心急,先唔攪往其他野,我想後修改。
主要影片先:loveliness:
頁: [1]
查看完整版本: 更新後機體武器變化後的影片 已加入了機體名稱