s0900008 發表於 25-8-2010 16:50:58

C。w。K 灣岸小隊 大量招生 詳情((((入))))

C。w。K灣岸小隊 大量招生   只收灣岸新手/中下手/中手   大多數在荃灣 隊練!   要考試架                                    考試主點:分配位置

有意入C。w。K 小隊    現在有4個隊員啦多人先考慮開m群!   有意加msn:abc3165@hotmail.com

隊規:

1]如非特別原因敬請出席車隊練習

2]各隊員不能故意引起事端   

3]隊車名咩都得;唔一定要C。w。K

4]如上題:此車隊只是小型不一定要跟車隊名咁複雜

5]   本車隊絕對不會容忍隊員出賣車隊行為

6]   嚴禁放飛機/甩底/熄電話。此黑人憎行為。

7]請唔好用隊車搞事

8] 多次有故缺席,經隊長和核心隊員投票去留!!

9] 3次無故缺席者....出嚴重警告!!

GT小鬼 發表於 22-9-2010 11:53:49

本人代表GT向貴隊請安

我思故我在 發表於 28-9-2010 18:05:49

我手車都ok,,我入隊得唔得

痛恨;★ 發表於 10-10-2010 23:09:56

我入 岩晒我 我係荃灣玩開 XD 隊車真係吾洗改番隊名0.0?
因為我冇晒改名卡

tung1404 發表於 13-10-2010 13:30:04

我想同你地打返場a_a" 2打2=]
頁: [1]
查看完整版本: C。w。K 灣岸小隊 大量招生 詳情((((入))))