細銘仔 發表於 21-3-2009 02:33:01

請注意==正式執行事務==(與版主專用溝通吹水區)

大家好本大爺就係各位既主持人 夜神日前有幸通過申請成為石器2既版主,
但本人現在要返工比較繁忙 所以小左玩,不過~版既管理我亦會執行~
版規亦會慢慢建立~請各位耐心等候~

等建好版內既基本需要後我亦會舉辦一d石器2既活動~到係請大家多多參與和期待。

2009年3月24日之前既帖 一切呃post既行為 將暫時不理,但日後發現呃post行為 我就會 嘿嘿..= =+

希望各位可以協助保持版內既和平環境~多謝合作m(_ _)m
如果有任何版友有問題或發言 可在此帖與我聯繫~感謝~

我要咀咀 發表於 21-3-2009 06:20:13

我也有可能會申請石2版主, 但也很支持你呢.

細銘仔 發表於 21-3-2009 11:00:29

嗯說真 本大爺上班時間1-11 上網時間12點所以只能晚上上來管理

如果多一個幫手 管理日間好很多= =

光明小雞 發表於 21-3-2009 14:32:35

得閒開D新仔ac黎洗下版先/.\

玲﹏瓏°兒 發表於 21-3-2009 17:56:51

版主~快d申請開番個交易區同埋資料區啦

細銘仔 發表於 21-3-2009 23:51:40

岩岩收工返到屋企囧rz~

嗯當我攪好版既基本野後 我就會申請 子版(寵物圖片,交易,家族區)

請各位耐心等候一會~

kit06 發表於 22-3-2009 00:32:40

加油啊, 努力管版

版規可以關掉, 以免有會員回覆
http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3586246&extra=page%3D1

細銘仔 發表於 23-3-2009 01:58:42

嗯 感謝各位支持~

但係用戶組暫時有d問題 做成唔可以加減分數之類既事情
現在要等壇主幫我set返用戶組先做得野= =

光明小雞 發表於 10-4-2009 19:03:25

細銘你而家可唔可以關post?條檢察線關左佢啦= =

左從乂唯軒 發表於 16-4-2009 00:16:06

我想問我個攝影比賽係咪win左==+

限期4月12今日4月16 ._.
頁: [1] 2
查看完整版本: 請注意==正式執行事務==(與版主專用溝通吹水區)