樂仔z 發表於 2-2-2009 19:34:02

我覺得我由細到大都無人鍾意同我做fd

由好細個好細個....小學開始啦...
我發覺我d同學fd系好少同我講野....亦都無約過我出街...由小一到小六都系
同埋有陣時...我聽到佢地背後講我壞話...話我乜,又點又點果d
我自問我性格吾系太好,,睥氣差
但我覺得真系無人肯願意同我做fd...雖然上堂系有傾有笑..不過都系一d取笑老師既野...
但去唱k牙,,最近出左咩牌子既袋牙,,佢地一d都無同我傾過
到小六啦....好多年好多年...佢地都無同過我講話出吾出街牙呢d野
我就開始覺得我同佢地之間有好大既隔離,,,就好似比人隔離一樣..總系覺得我系吾被人接受既一位

到左中一...
中一,,,我玩得好開心,,佢地都有約我出街...但我全部都拒絕...
佢地話咩牌子,,護膚品牌子..咩袋既牌子...我一樣都吾識...名都唔識讀..
我就更加覺得我好...out
所以佢地傾親出街既事...同埋牌子牙...我都會避開呢d話題,,,扮無聽到..
事實上,,我好想同佢一齊傾..但無奈我...真系吾識果d牌子..亦都吾知d牌子有幾出名..因為由細到大根本無人同我講過

到左而家..由中二到中四都又冇人約我出街,,,連傾電話都無...msn更加無...

我覺得我.....真系無fd
到左而家我日日上網玩online...麻木自己算...
因為無人約既關係....我屋企一件出街衫都無..

唉...中四喇....我唔想再咁樣過日子...
我好想識番d..fd......
我唔明系佢地唔理我定系我自己做錯d野而令佢地咁對我...

有陣時...我真系好睇唔開...有心事既時候...無人可以比我傾訴...
同埋我覺得自己越黎越封閉...咩都唔肯同人講
而家見係網上...我自敢講出黎炸呢d事

ps.我係女仔

甲記 發表於 2-2-2009 19:53:40

樓主唔好扮女仔先
脾氣差一定要改,我脾氣都好差,我次次都會凸我d fd,但係凸完我會say sorry,性格呢家野真係生定
樓主是下講自己性格如何,我正係知你脾氣大-,-
同埋係到要講,真正既朋友唔需要有講不完話題,係你有事既時候,往往會知邊d係真正朋友

樂仔z 發表於 2-2-2009 21:13:44

我無扮牙,,我真係女仔黎-_-!
我成日玩人啦(小學,同埋中一)...成日笑人果種
同埋成日爆粗

有陣時一厭個fd煩就會罵佢果種囉...我都吾想..但控制吾到

甲記 發表於 2-2-2009 21:26:42

我無扮牙,,我真係女仔黎-_-!
我成日玩人啦(小學,同埋中一)...成日笑人果種
同埋成日爆粗

有陣時一厭個fd煩就會罵佢果種囉...我都吾想..但控制吾到
樂仔z 發表於 2-2-2009 21:13 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
-,-咁好小女仔會無咩朋友wo,女仔一定有一兩個fd
係咪女仔唔重要
玩人就唔岩啦,仲要笑人,仲要爆粗,無野係控制唔到,係睇你自己有無心控制,有事係玩到興起,過左火,不個事後要同人say sorry話自己無心,我相信人地會對你改觀

free123321 發表於 2-2-2009 21:30:26

=.=人妖 我相信係人妖囧!

末殺 發表於 2-2-2009 21:30:32

咁你就上網睇下個d牌子,識多d同佢地有多d話題

哈利波仔 發表於 2-2-2009 22:46:36

先姑且唔理你男定女=_=

其實你唔洗理佢地話題~ 佢地講既野你唔知
你可以多d 留意依類既
而且佢地話題總會有結束既一日
你試下你帶起一d 話題 or 傾d 明星之類<--佢地有興趣而你又熟識

依家中學係應該開開心心咁過嫁XD

K.I.N 發表於 3-2-2009 11:29:42

你7 lo 得e個字形容你

大楓 發表於 4-2-2009 17:31:26

你7 lo 得e個字形容你
K.I.N 發表於 3-2-2009 11:29 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你會令樓主更加感到upset"

樓主你多d上下網 睇多d名牌~明星果d野-.-"其實我一向當名牌跟假貨沒分別 只是價錢上的差距._.

丫.Wing★ 發表於 4-2-2009 19:45:41

人品係一個大問題~呢樣野一定要改~雖然係一件好難既事.

另外.唔識什麼牌子都沒關係,唔講乜乜牌子都可以講其他野~

引用一句:不要花時間在一個不會花時間在你身上的人。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 我覺得我由細到大都無人鍾意同我做fd