肥心 發表於 20-10-2008 00:19:59

言心之重大公告兼絕筆.

言心之重大公告兼絕筆.
我ac俾人hack左.just now!幾好笑咯.我十點幾off   11點幾就on唔到.
都好爛下.開第2個ac走去當冇事密拒:心心心心 好掛住你呀.
拒可以唔so人.到我買虎邦石飛過去.oh sh1t裝呀 云呀 武器呀.冇曬嚕.就今日洗完sp黎.(笑了)
到我同拒講.就算你要曬我所有野 我冇所謂.但你都俾個名我俾我得個知字呀 等我知道如果我真系識你都俾我 知道    我識錯你啦系咪先?
最黑人憎就系死都唔出聲呀又唔俾我知.等我連咀咒hack我ac噶人噶機會都冇/.\
宜家我最怕都系我第2個ac都俾拒hack埋呀ac唔系我噶/.\''
橫掂我都玩左差唔多年半嚕.差唔多厭嚕.咪當施捨俾 你呢個乞丐咯.so what?
套裝+武器+云=千幾m姐
或者 可能偷我ac多左千幾mok 如果你會開心d噶得 我俾你. 唔夠?唔好問我啦.問其他玩家啦.    不過,上得山多終遇虎. 系到奉勸你一句請君當心!
講真呀我好唔捨得我d裝噶.對左肥心咁耐    同拒扮靚靚 影左唔少相務求盡善盡美 多多少少都有感情噶.
在此:
若有人在曙光2 上   冒 言心 之名與各位扮fd 借野 交易都好 惹是生非 等等的.
都與本人    無關!!!

請 各 位 小 心 ! !

咁我就退出都放心d啦^^
以後就算有言心呢個名存在
你地可以當拒冇到^^
但系在冇言心噶真正主人噶存在噶啦.
好多人問我點解我唔打俾gm
我只可以答 我身份證系--->亂填
打黎都曬氣
----------------------------------
有冇人幫我計下我蝕幾多
雷裝包披盾全加6防
68重鞋加4體
耳 3體6防   鏈 5會6防浮8戒
祕法鏈耳戒
火妖披90血
高盾弓x1   加4會   x2    爆閃x1    4精56弓x1
+2法靈
50+3雲
倉存 一套65血體重裝6防披
唔該你地知價噶幫我計下啦唔該曬><"

好戰神龍 發表於 20-10-2008 00:23:47

好慘lo~[]

肥心 發表於 20-10-2008 02:19:08

冇話慘唔慘.豪比佢囉...
橫掂我都唔玩囉    ac連裝都唔過9百    我做2日就搵到番黎啦.洗好似d人咁喊生喊死?

豬BE 發表於 20-10-2008 07:28:21

笨心心帶眼識人阿!!
900蚊2日搵返-_-返咩工@@?我又做-0-

好戰神龍 發表於 20-10-2008 07:37:57

一日450==一個月米萬幾==

魔紅星 發表於 20-10-2008 11:20:01

>_<"唔俾你唔玩呀~~~

我唔俾你唔玩呀~~你扲我d ac玩啦...你應承過我d咩...你要記住呀>_<"         d衰人咁衰~~爆人ac!![]

肥心 發表於 20-10-2008 15:22:34

原帖由 豬BE 於 20-10-2008 07:28 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
笨心心帶眼識人阿!!
900蚊2日搵返-_-返咩工@@?我又做-0-

粗重工夫...=.=
你做唔黎的....

肥心 發表於 20-10-2008 15:24:21

原帖由 好戰神龍 於 20-10-2008 07:37 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
一日450==一個月米萬幾==

唔係日日有得做噶....
一個禮拜做頂多做4日.
所以唔會有咁噶數目出現.
話曬都係partime渣嘛..

肥心 發表於 20-10-2008 15:27:40

原帖由 魔紅星 於 20-10-2008 11:20 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我唔俾你唔玩呀~~你扲我d ac玩啦...你應承過我d咩...你要記住呀>_

唔嚕真係唔玩嚕....
冇人代替到言心噶.我對佢好似個仔咁樣由佢出世 我係咁叫佢媽媽谷奶比佢飲= =
睇下 依家咁大隻有黑黑實實.    著靚衫住別墅.邊個唔眼紅呀?呵呵

breeze123456 發表於 20-10-2008 19:36:23

胖虎..我係舞牛牛...同你一陣個陣係到傾女都幾開心ge..
我依家個ac都等緊人收..一齊轉去eco啦...
封了頂好悶呀-3-

頁: [1] 2
查看完整版本: 言心之重大公告兼絕筆.