楓之葉2 發表於 8-8-2008 13:10:33

牛油 請入

依d你講
其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗

我樹3隻手指向天講都得   我入天女唔會先打人(幫拖打仇人除外)
尋日我入到天女見到我團友俾76lv破月打
我50lv賊講真幫拖都無咩用但系團友就系團友死都毒一毒佢
好似有個 32lv來打我 唔知系唔系你團個love..佢打我我埋殺佢同時我都俾76lv破月殺左
再入天女就俾你地團72lv...love.. 打同時 76lv戰破月又打埋2個高戰打我一個
唉秒都俾人秒左   突然間又來多個 65lv戰實希嘩 我50lv有面到
要 76lv+72lv+65lv戰圍我先得   俾人(邊屍咁邊屍)
咁我吹人來幫拖破月同你地團d人雞飛狗走    密個實希佢就話雞姦我
叫佢來打過唔來問佢做咩打我佢話幫拖
當時俾人圍同俾團友出賣好火   依家諗諗下無事了
玄影同我講左破月系...love ..呀哥幫呀哥岩既   實希系團友幫拖系岩既..
咁我講埋破月 無論正分身我見到一定打   你地團個..love..幫呀哥你地就會幫團友
成個團一齊來都ok咖    我本人講既野同夜血無關我一人既事

牛油 發表於 8-8-2008 13:31:16

嗯?
都話破月係好LOVE牙哥
你地打佢咪打你LO==
點知唔別你打比你殺左咪開正身殺你
有問題?
你話佢地淆抵果到我就唔太清楚啦,可能佢有野做呢?
如果真係要打大家叫團友應該都有得打吧?

同埋我唔係非主的==

楓之葉2 發表於 8-8-2008 13:53:00

sor重以為你系非主流添   又因咩事走團呀
牛油哥   8掛下姐唔洗理都得
幫呀哥幫團無野咖    我埋講左囉依d野系岩咖
初頭只系因50lv賊俾76+72+65lv戰圍 (邊屍)同埋團友賤火左dd姐
依家無事了................

咁牛油你都要明   破月佢同我系有仇既 佢次次都系打我咖
今次就系佢打我團友我幫拖   簡單講我破月系有仇的
咁 love...幫呀哥實希幫團友love..啦=非主流個別d人+入依件事
咁小弟我雖然唔系高lv我都可以叫到1-2個人既    咁我dfd打非主流個別人士
請非主流呀頭唔好誤會我地挑釁你系我dfd幫我拖渣
佢地(邊)我屍    (邊)得咁好玩    我唔報仇心好難過的
你地要插手打我 隨便打      但系送你一句野    有$洗得鬼推磨

牛油 發表於 8-8-2008 13:55:27

冇咩事走團,去下其他團搞事姐
如果你想搵注定我可以幫你轉話的

楓之葉2 發表於 8-8-2008 14:07:58

牛油我解俾你聽
(其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗)
love既事同神奈無關   只系有神奈某一個人來針對我同撩我姐
牛油你話love...分身俾夜血蝦   你講錯左啦
我打緊破月   佢隻分身來幫拖死左    (依個夜血無蝦佢同我一樣明知死一樣幫拖)
我俾破月打我無講大蝦細牛油請唔好誤會
我只系想重點講出破月76lv戰對住我50lv賊佢要幫拖咩牛油你講啦?
love明知死都來幫拖俾我打死左開正身    咁76lv同72lv打我   牛油你話我會點呢?
之後又來多個65lv戰   3個人對我一個50lv賊   我好勁既咩?????
成件事中    76lv戰打我唔過咩我得50lv渣
洗唔洗非主流d人幫破月拖呀??   我好好蝦定咩??

牛油 發表於 8-8-2008 14:34:11

楓等等先==
我係話好LOVE見到你地想打破月咪幫
E樣好正常吧,有冇問題先?

好啦,可能我唔應該用"哈"E個字
咁好LOVE唔夠打係未用正身打你先?

到實希,佢N年都唔開一次,隻人一直係天女
見到團友係到打你地,咁咪多手打埋吧

我都明你比人圍GE處境..
我之前係天女都比人圍,圍得總勁過你
但係又點姐?入得天女真係預左比人打
我唔係想幫邊邊,我只係想講返好LOVE果到同埋我GE意見姐..
大家可以平心而論...

豬BE 發表於 8-8-2008 14:58:50

我隻be借左比永
唯有ON隻65幻- -
我通常都係上坐係天女吹水- -
不過都比破月同埋老婆好LOVE你 同埋實希打
咁之後緊係搵D幫手 一齊打返佢地架啦
佢地就係到屈無敵=.=
話佢地淆之後吾應人-.-
只係識狂洗密頻打埋哂D粗口= =

楓之葉2 發表於 8-8-2008 15:01:04

算啦再講落下都得個仇字
牛油無事了    系天女見到我請唔好打波

牛油 發表於 8-8-2008 15:15:46

BE,我之前係戀雪成日都比人屈無敵-0-
楓哥...
我點會打你==
我係天女好少會亂打人的....

liukit12345 發表於 9-8-2008 08:39:16

唉葉算啦e到大團話事邊有我地既地方我地緊係比人針對

見到破月同老love咪汁獲金既佢打到佢唔敢入天女咪算= =

洗咩係到嘈= =佢地2兄第真係做得岩破月最叻咪用隻小虎神係到潛淆曬低咁

咪係到約佢挑番場囉到時一定淆到上天女2f
頁: [1] 2
查看完整版本: 牛油 請入