liukit12345 發表於 27-7-2008 20:21:14

牡丹靈姬 冇野呀

小小事係到發po

佢咪就係果D盲目咁當個團神咁拜既人囉。。。同曲奇一樣。。。
係到死撐!!講緊馬龍??重有我幫住戀雪你問下牛油我幫邊個啦你古我好以你咁 係到針對戀雪你比人搶過既場唔只1次啦瓜係要金次po出黎想嘈戀雪炸

魔王扮不在唔會話咪搶啦佢幾時話自己不在會唔會你地屈佢你地全部朋友黎交易魔王洗緊可能洗走曬加上咁多人洗朋冇人開唔出其

我話魔王唔會咁做姐你個馬龍話我高智商 想嘈交??

自己針對戀雪d人唔好亂講啦我幫邊邊你都唔知係到嘈我係幫住魔王又點幫唔起呀

魔王唔會咁做嫁佢可能番完工番黎or做完野唔想煩唔想搵場 就掛個到唔好亂講魔王><

魔王好好人嫁

牛油 發表於 27-7-2008 20:26:15

liu,你岩岩比人del post?
我想同你傾一傾
我地對事唔好對人

係前日丹兄打果個位比skyboy post左上黎
尋日比魔王搶場又post左上黎

但係skyboy唔係戀雪架bor
如果你話第一次就話戀雪我覺得佢九成係針對
但係魔王唔係第一個比丹話ge人,又可以話係針對?

我地做人應該要以事論事[我之前就做唔到了]
唔好對人唔對事lo
冇錯之前丹兄都有同戀雪嘈過
但係件事都過左啦,你總提做咩=-=?
又想拉返出黎講= =?

PS我只想幫丹兄講返

牡丹靈姬 發表於 27-7-2008 20:27:27

=0=
我鍾意你呢句:你比人搶過既場唔只1次啦瓜係要金次po出黎想嘈戀雪炸
你眼大睇過龍我唔怪你~~
丹姐姐宜家POST多一次俾你睇~請細心欣賞
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3387667&extra=page%3D1
我唔係只係戀雪搶場先POST~個個搶我都會POST~~
你得閒都可以黎搶我場...我都會POST你上黎^^

liukit12345 發表於 27-7-2008 20:28:20

加我msn傾liushing123@hotmail.com

liukit12345 發表於 27-7-2008 20:29:04

你個個都話咪煩可能人地比sky嘈過咪唱埋佢

牛油 發表於 27-7-2008 20:30:27

LIU+左你了
哦~~你連post-0-

牡丹靈姬 發表於 27-7-2008 20:34:00

連POST!!!百日出黎開工啦,你既工作係要扣人分,不要忘記!!

鬼乂 發表於 27-7-2008 20:34:39

又一個幫戀雪幫到冇理性既人
對人唔對事@@

睇清楚兩個post嘈既人個團先好出聲la
冇啦啦話人

豬BE 發表於 27-7-2008 20:35:54

LIU都吾係幫戀雪既- -
之前非主流同戀雪打-.-我都比LIU打死左N次= =

牛油 發表於 27-7-2008 20:38:01

我知咩事= =
馬龍兄話完liu~"~
liu咪針對丹兄