wongwing88 發表於 27-7-2008 18:27:57

平放野!(有幾把敏劍)

武器
武士長劍(冰)-0.25% 6.5m(巳賣)
大馬士革長劍(電)+3.67% 13m(巳賣)
大馬士革長劍(火)-4.84% 13m(巳賣)
競賽弓(冰)+3.93% 6.5(巳賣)
小丑刀 5m
小丑劍 5m(巳賣)
輕小丑拳套 5m(巳賣)
輕長弓(火)-2.95% 15m
鉛拳套(冰)+0.36% 20m(巳賣)
鉛拳套(冰)-0.78% 17m
獵人合金弓(火正)[+1]-3.54% 17m
輕獵人合金弓(冰)[+1]-3.51% 15m
雙刃劍(冰)[+2] 53m(巳賣)
雙刃劍(冰)-0.37% 18m(巳賣)
輕機械闊劍(毒)[+1]+3.90% 35m
八卦刀(電正) 20m
天靈之杖(火)-2.16% 30m
機械闊劍(電)[+3]-0.38% 65m
熔岩闊劍(毒正)+3.82% 85m
玄鐵闊劍(電正)+2.40% 48m

C級粉彩弓手服(正)+8.68% 5m
C級粉彩手套(正)+3.71% 4m
C級粉彩長統靴(改)+4.03% 4m
C級蔚藍格鬥服(改)+3.55% 3.5m(巳賣)
D級精良劍道服(改+8.87%(巳賣)
B級精良劍道手套(正)+9.46%(敏+2) 14m(巳賣)
C級武裝弓手手套(正)+5.17%(敏+3)20m
B級格鬥武靴(改)+1.45% 12m
C級格鬥道褲(改)+8.93% 16m

合金斑指120.lv 28m

要買的話係到留言或密鐵心~

kwong6545 發表於 27-7-2008 19:21:27

咩SER   -3_3-3-3-

天炎次 發表於 27-7-2008 19:35:21

我收競賽弓(冰)+3.93% 6.5m
acc: 天炎次

kinkin3128 發表於 28-7-2008 11:01:40

铅拳套(冰)+0.36%係咩先用得 如果係敏,我要!!/真螺旋刺击係唔係47敏劍技? 係game到密 龍神話

wongwing88 發表於 28-7-2008 13:24:44

回復 4# 的帖子

係敏用的,172敏~
真螺旋刺擊係47敏劍技~

-Ar-WinG- 發表於 28-7-2008 21:23:37

C級粉彩弓手服(正)+8.68% 5m?lv

kinkin3128 發表於 28-7-2008 22:36:09

小咩劍 5m 個個係敏劍?

wongwing88 發表於 28-7-2008 23:35:19

回復 6# 7#的帖子

件衫47lv用的~

把劍係敏劍,149敏用

wongwing88 發表於 30-7-2008 03:07:27

推推推推~唔好沉~~~

zeoie2009 發表於 30-7-2008 07:06:44

C級粉彩弓手服(正)+8.68% 5m
C級粉彩手套(正)+3.71% 4m
C級粉彩長統靴(改)+4.03% 4m
我要
係where wait you
我係sm pepole 我叫洛乂月 ser1

頁: [1] 2
查看完整版本: 平放野!(有幾把敏劍)