denny20011325 發表於 14-7-2008 02:57:30

究竟我依家要點做 ? ...... 真係有時覺得自己好冇用 連少少事都要上來問你地意見

是咁的。 先前係樂古識左一個女仔中一 好令女的(當初真係見佢令先拎佢 msn .. -__-

跟住發覺愈來愈好傾 大家仲住得好近呢 =D 不過要番工 冇約過佢出來行街 < 3

識落左佢之後本來都好鍾意佢但係因為我大佢實在太多了..   所以都打消了這個念頭。

但我跟他都成日SMS的 ( 少傾電話佢成日都話愛我唔知係唔係我契左佢做AR妹既關係呢 =D ?

但我自己又有心上人又唔想hurt 到佢 ( 佢好似一直都好鍾意我 .. 。。。因為近排佢好似好唔開心 事事不如意咁

今日佢又sms比我 話因為考試唔好屋企人唔比佢再用電腦 直至佢成績好番為止   ( 會唔會係佢屋企太過嚴 ?

個陣夜晚12點幾 佢都應該就訓 好多野都想問佢 ..想同佢傾耐d 但都係沒有了驚阻住佢 -口-

究竟我應該點同佢講先唔會hurt 到佢 ? 直接講我對佢無feel..?

or 用 「阿哥唔可以鍾意細妹」呢個籍口 等佢知難而退 ..?   

我依家只係想係佢背後默默支持佢 。

hkhk882004 發表於 14-7-2008 05:31:09

小心妹妹仔太過現實
中一真係心智未成實
你可以同佢講你有左女友
佢應該會知難而退
唔得再問
有時做人要講下大話

無名方士 發表於 14-7-2008 11:12:32

原帖由 denny20011325 於 14-7-2008 02:57 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
是咁的。 先前係樂古識左一個女仔中一 好令女的(當初真係見佢令先拎佢 msn .. -__-

跟住發覺愈來愈好傾 大家仲住得好近呢 =D 不過要番工 冇約過佢出來行街 < 3

識落左佢之後本來都好鍾意佢但係因為我 ...

de唔該你去死[] .一心不能二用.拒絕你識果位中一o既女仔.加上你原本都有女友.不過你都可以繼續當果位女仔係朋友

單良 發表於 14-7-2008 11:43:42

差距咁多年做到d咩朋友???

話題都唔同啦...

忘記左代溝呢樣野?

頂多扮演大人呢個角色..

去教導一個入世未深的小妹妹

zero仔 發表於 14-7-2008 11:45:01

我認為你應該乜都唔做.....

單良 發表於 14-7-2008 11:46:03

拖拖拉拉的關係...

最後總是自食惡果

denny20011325 發表於 14-7-2008 12:12:29

原帖由 金仔〞 於 14-7-2008 03:43 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
差距咁多年做到d咩朋友???

話題都唔同啦...

忘記左代溝呢樣野?

頂多扮演大人呢個角色..

去教導一個入世未深的小妹妹

我同佢依家識左差不多半年了 大家真係好好朋友

我都覺得係。中一d心 思想可能真係未成熟 .

可能依家話鍾意一陣又話唔鍾意-3-"

單良 發表於 14-7-2008 12:39:56

原帖由 denny20011325 於 14-7-2008 12:12 發表 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

我同佢依家識左差不多半年了 大家真係好好朋友

我都覺得係。中一d心 思想可能真係未成熟 .

可能依家話鍾意一陣又話唔鍾意-3-"

網絡呢d野....我都係唔係幾相信,,

建議約一約出黎坦誠相對

denny20011325 發表於 14-7-2008 12:55:15

我同佢成日傾計 -_-真係好fd 好野都佢都會同我講.

單良 發表於 14-7-2008 13:06:50

是真是假,無從得知...
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 究竟我依家要點做 ? ...... 真係有時覺得自己好冇用 連少少事都要上來問你地意見