基斯普↗ 發表於 10-7-2008 16:15:47

ac米蘭的中場

ac米蘭的4人中場你會點擺?

1):                        派路(dmf)
         加度素(cmf)               施多夫(cmf)
                               卡卡(amf)

2):               派路(dmf)             加度素(dmf)

施多夫(amf)         卡卡(amf)

定係有其他既排陣方法??請指教一下

峰之少年 發表於 11-7-2008 22:48:46

除左卡卡,其餘3個我都唔識
加度素身位好過派路 , so..

加度素(dmf)
      派路(cmf)                      施多夫(cmf)
                         卡卡(amf)

[H]csyuenl 發表於 11-7-2008 22:51:15

派路位置上只係打到dmf同omf

基斯普↗ 發表於 11-7-2008 23:03:56

回復 3# 的帖子

咁應該點處置呢個中場

[H]csyuenl 發表於 11-7-2008 23:33:30

如果你一定要出呢4個
加度素最好企得後過派路
因為派路唔多識防守
進攻又幫唔到幾多忙
淨係分下波
得閒遠射下好喇

施多夫除左CMF同OMF之外
仲有咩位打到

基斯普↗ 發表於 13-7-2008 00:06:45

回復 5# 的帖子

佢重可以打smf

[H]csyuenl 發表於 13-7-2008 11:20:36

我諗你唔會擺派路打OMF

或者可以試下咁
前面加番個SS
1.               派路(DMF) 加度素(DMF)
   施多夫(RMF)                              卡卡(LMF)
2.               派路(DMF) 加度素(DMF)
   卡卡(RMF)                                 施多夫(LMF)

基斯普↗ 發表於 14-7-2008 00:16:09

回復 7# 的帖子

放卡卡係邊會唔會浪費

[H]csyuenl 發表於 14-7-2008 10:22:39

你要睇番整體AC中場係點
相信你唔會因為要遷就一個球員而破壞成條中場線
派路真係一個雞肋球員

你或者可以試下咁做
1.將2個DMF擘開d
      派路(DMF)                        加度素(DMF)
                        施多夫(CMF)
                           卡卡(OMF)
2.將CMF同OMF拉開D
               派路(DMF)       加度素(DMF)
         施多夫(CMF)
                                             卡卡(OMF)

`S!uK=]] 發表於 14-7-2008 19:54:07

2果個比較好D...
頁: [1] 2
查看完整版本: ac米蘭的中場