denny20011325 發表於 10-6-2008 13:15:01

唔見左銀包 難度這一次將我打沉? 可憐 現在的我啥都沒有了...

錢唔係好多有2000幾蚊

唔見左我同以前女朋友d 相   又唔見左小學影d 貼子相.....

冇身份証    依家想搵工都難

個2000幾蚊 原來諗住用來開戶口

香港有冇好心人!? 唔知...........................

希望有好心人汁到比番我la   錢已經對我不重要了...

我只想要番d 相同埋身份証 ..................................

好多開既回憶 都係曬入面 ...............................

依家連食飯既錢都冇又唔想比屋企人知   

我終於明白 d有錢佬一夜之間沒曬d錢既感受係點

真係身同感受~"~ .................................................

銀包真係依家先知   人真係好賤格

當有既時候真係唔會珍惜   到冇既時候先來話要番

可惜時間不留人都追不了...................................

好似自己有錢個陣100幾10真係當廢紙而家個身一蚊都冇既我

5蚊對我來講都好重要la以後真係要識得慳錢洗

前路汒汒唔通一次就打沉我?我真係好唔甘心.,,,........

如果大家覺得我講既野係岩既話就唔該大家好好珍惜自己眼前現在所擁有的東西......

現在既我咩都冇了除了身邊 以及樂古的一大班朋友之外沒有了..........

如果你自問有認真爬文的話 希望大家可以加我人緣   當可憐下我吧.................... 我已經失去了一切....

miching : 唔好同老豆媽媽姑媽講 thx.. 唔想比佢地知唔想煩到佢地thx

無名方士 發表於 10-6-2008 13:19:04

回復 樓主 的帖子

de唔好咁傷心•失去一d野•重會有令一樣野黎彌補。

]]yin~[賢 發表於 10-6-2008 13:30:28

係囉..舊ge唔去新ge點會黎呢?

to123ko123 發表於 10-6-2008 13:34:20

會唔會俾我汁左!?!!

denny20011325 發表於 10-6-2008 13:40:15

原帖由 ]]yin~[賢

]]yin~[賢 發表於 10-6-2008 13:49:20

回復 5# 的帖子

安信兄弟幫到你(講笑炸,千奇唔好試)
同你阿爸阿媽講啦..最多罵你幾句嫁姐
好過你依家無錢啦

to123ko123 發表於 10-6-2008 13:51:56

NIR問人借住先啦~_~"遲D還俾佢!!!!

]]yin~[賢 發表於 10-6-2008 13:52:52

回復 7# 的帖子

係呀,,你問to123借啦...
佢咁好人一定會幫你嫁...

to123ko123 發表於 10-6-2008 13:55:36

我同NIR住得好近"囧!!!!1

]]yin~[賢 發表於 10-6-2008 13:58:46

回復 9# 的帖子

咁去埋你屋企住都得啦[]
包食包住
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 唔見左銀包 難度這一次將我打沉? 可憐 現在的我啥都沒有了...