無名方士 發表於 11-5-2008 15:28:43

[領獎區]人際關係最積極會員(已結束)

此帖是給最積極會員領獎帖.經本人細心考慮過.此帖將公開給會員.恭喜成為最積極會員.等等之類的話題。
如何可以獲得最積極會員詳細請瀏覽本版:
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3311727&extra=page%3D1。會員可以係呢份表裡面.再自己多加得一d資料.假如期待版塊之後o既成績.當然可以不加.隨得獎會員喜歡。

最積極會員需填寫項目如下
得獎人:

得獎感受:

覺得該版如何:

積極分數(1~5自評):

該活動是否舉辦成功:
該活動如何(得獎者評價):

日期:

to123ko123 發表於 12-5-2008 11:08:46

得獎人:to123ko123

得獎感受:感到開心<----必然的!!!

覺得該版如何:我覺得呢個版係有前途!!!!

都有一位好盡職既版主(絕對不是刷鞋)

如果大家繼續努力!!!!!!!!!

呢個版有可能好似聊天廣場咁多人!!!

積極分數(1~5自評):3

該活動是否舉辦成功:是

該活動如何(得獎者評價):

我覺得呢個活動係好成功!!!

我係到呼籲大家多D黎呢個版!!!!

又可以幫到你"又有吹水區"囧"

多謝"

日期:2008-5-12

無名方士 發表於 12-5-2008 11:10:04

回復 2# 的帖子

感謝你對該版的期望

bennylui 發表於 12-5-2008 11:15:30

得獎人:bennylui

得獎感受:高興xD

覺得該版如何:-v-"有得吹水又有分加 正爆[]

積極分數(1~5自評):3

該活動是否舉辦成功:是[]

該活動如何(得獎者評價):-v-""有左呢個活動就好多人會宣傳人際關係版-v-""
有得加分嘛[] 遲d依到一定好似聊板咁多人[]
到時唔洗比個自由xx扣分[]

日期:5月12日

無名方士 發表於 12-5-2008 11:18:00

恭喜以上2位得獎者

oph 發表於 12-5-2008 12:47:54

得獎人:OPH
得獎感受:當然開心啦= =+
             難得係e個版識到咁多同志
             我要多謝呀乜水同阿邊個
             佢地比左好大既鼓勵我a_a
             (下刪一萬字)
覺得該版如何:好
                  很好
                  十分好
積極分數(1~5自評):不予置評
該活動是否舉辦成功:同奧運一樣咁成功
該活動如何(得獎者評價):樂古好
                                 香港好
                                 中國好
日期:12/05/08

無名方士 發表於 12-5-2008 12:50:17

回復 6# 的帖子

感覺你覺得我們該版十分好。

denny20011325 發表於 12-5-2008 13:33:52

哈咁大家一齊努力幫呢個版宣傳下la xdxd~

無名方士 發表於 12-5-2008 13:41:01

回復 8# 的帖子

一起努力吧

denny20011325 發表於 12-5-2008 14:16:53

得獎人:denny20011325

得獎感受:我好多謝to123ko123 係佢叫我來呢個版

我先發覺到 原來樂古真係有d版真係比人忽視左

好多好有建設性既版都沒什麼人流去~"~"

拎到獎 好多人第一反應都係: 好野又多d 開心

其實我又唔係唔開心既不過 我覺得做左太少野

拎左呢個獎個心有d up住up住 ( 其次見到toko咁多樂點 自卑了~"~

覺得該版如何:呢個版 可以比好多樂古會員 學識什麼叫社交

即係係學校什至出到去社會點同人相處 係呢度都可以學到

什至有什麼唔開心都可以係度同大家分享下大家都會樂意解答

比聊版的吹水區更好 更開心

積極分數(1~5自評): 1 分做太少野了我會努力的囧~

該活動是否舉辦成功:成功la 更係有我係度我大大力宣傳吧!

該活動如何(得獎者評價): 活動很有創意有分加的可以吸引更多人流

版主別有用心   值得一讚la xd希望大家一齊努力吹多d人來@o@"

日期:2008年5月12日~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [領獎區]人際關係最積極會員(已結束)