鬼乂 發表於 2-4-2008 22:17:23

benson仔都算係kai子@@
咁計落

冇啦啦話人地~人地回o下post姐@@
仲要講埋d不雅用語~

我唔係特登想串你@@~只不過你話緊我地神奈d衰野~!XD(另一個POST果度)

曙光只有一樣好~~人物同畫面搵左好多隻game 都唔夠呢隻岩我心水-3-
當然,最重要都係識左果一大班fd la~唔單止係神奈入面,其他團果d都係好重要既fd黎~

草女 發表於 3-4-2008 14:47:52

我 第一隻玩既係曙光 但其實都有試玩其他 game但都係(執我哥口水尾)   玩左陣就唔玩之後 某日我放工 如常咁去睇書之後我問 有咩好玩既game呀 之後 我fd答 有曙光2囉 之後我話咩黎咖 之後佢答 onlinegame囉之後我問好唔好玩咖之後佢仲搞笑 你試下好唔好玩囉試完咪知囉 之後我 好無奈咁 買左隻碟 番屋企裝=0=之後 我唔識開ac問我哥點開 佢教左我之後 我擁有一個屬於我既 ac= = 係第一個 有史以來既第一個!!!   之後我哥都開左個ac 陪我玩我地 番工放工就玩之後 我哥升到 5x就唔玩啦但我 繼承左佢副身家之後 仲慢愎咁升升到 依家 朋友不但只無少 而增多左 雖然 有好多唔開心既事發生左 曾經有想過放棄但 我身邊既人都會 支持我 叫我唔好唔玩   
之後我諗 咁又係wo第一隻玩既係曙光都好唔捨得>"<由我初初玩果時識既朋友 依家 一個都無再玩(邪也呀 aR董呀 果D)   果時 都係同佢地一齊升 先有今日既我

(仲有下文 但 有事辦) 打住咁多先

百日祈禱﹏。 發表於 3-4-2008 15:53:11

以上文字太多搞到我唔想check = ="

段恨逆天 發表於 4-4-2008 02:17:02

跟風講自傳

一開曙2 第1日就玩 撞岩一個波奇ser既fd
第二日 見到洛可ser既某ec 同佢組升左幾個鐘就無啦啦招我入團(戰國無雙)
之後係甘升係甘升 記得一次因為某人係天女打某人造成第1次天女戰
最後 忘日老大同星兒唔知攪乜 個個唔玩 我順手del埋ac(當時係49盜)

過左2個月 見悶又玩返 點知入到去低LV(十分後悔del左隻盜)狂比人恰
入天女比人"圍" 升LV無人組 都算了 自己努力升到33LV比一個同組既人招左入(楓霜雪月)
做埋副團
係入面逗留左2個幾月 識左好多fd 久哥 臭影 法b 社c....
結果又係同一命運 個個都唔玩(升到53了)

過左2日 係樹0見到阿永(62LV)當時算高LV 咪行過去cc D裝
點知佢又無啦啦招我入團 係3日內直升副團長(當時十分多人唔倨我可以甘快做副團長)
之後都好努力甘升 直至有一日 家姐個曙1 fd send左個幫幫黎之後
就係長谷同牙發個堆人爆升 日日開足24小時車...and差唔多日日同神奈D人係公頻嘈交
(依家打字甘快就係當時打得多)

暑假完左之後就返學 ac由1位信得過既人幫升(俗長)
佢不但開住黎升 本身話升到70由佢1-5點用都得
點知都係幫我上左12層打70裝 佢連自己都未70
係12層個時 因為部機既問題 開晒人仔都係開到5個 差1個位吸花好晒野
之後係戀雪入面是但搵左個叫阿強一號既人 開1LV吸花
吸吸下又做埋fd

到左前2個月 因為某事 我地3個同時走團 另開新團一桃園一
其後既事唔講...

留住玩曙光只係想等強少回歸同攪好個團 唔想比2位老大覺得我係最無用個個副團長
重點:每次入團都係做副團 仲要都係5日之內就做到
可能我同團長呢個位唔岩=.=

~爆之影~ 發表於 4-4-2008 09:37:24

唔捨得fd
所以...
同埋我一唔玩曙光就心不在焉咁ga喇

山崎卍 發表於 4-4-2008 09:40:48

某人令我太失望@@
放棄了

ckahonam 發表於 4-4-2008 12:45:42

唉-.-'個個自傳都冇我-.-'我好灰-.-'曙光已經冇我既立足之地~我第一隻玩既就係曙2-.-'

草女 發表於 4-4-2008 13:39:02

原帖由 山崎卍 於 4-4-2008 09:40 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
某人令我太失望@@
放棄了 你所指既某人係邊個呀= =

liukit12345 發表於 4-4-2008 14:33:51

睇到數上幾位   講玩曙光既故事好感動   特別係天

其實我 重好想玩   記得 我第1隻既game 彩色冒險 玩左成年個時2年級咩都唔識之後就玩左隻game唔係online game

之後到小年見d同學 好多都玩巨商我又想玩   星lv game太悶玩左陣冇玩幾個月到啦   之後又玩左幾隻   

玩玩下到左玩跑5/6年級到   就係到玩   好多次ddj方法都唔得   買左好多張點第1次買咁多點既game

之後個時小6中   冇咩做成日去玩   打波個d   有個同我最好既fd介紹我玩真少林我見佢買咁多點我又買勁多

玩玩下有個打波既fd又係同學黎   問我玩唔玩曙光新出既   之後我買左隻牒隻牒第1日新出之後玩玩下又買左好多張點夜光卡

到左佢冇玩我就玩洛去我見自己都買左好多張點   咪玩埋洛去加上個時成日好想買點   不過又唔想曬$咪去左攤個到

之後我就玩埋洛到直到e家   係玩既時候識左好多朋友

神乂影 發表於 4-4-2008 18:23:32

如果要放棄.......我一早走左
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 有野想問到依刻都唔想放棄曙光既人