松本南 發表於 29-7-2007 20:05:24

【遊戲更新】8月9日 (10點-1點)HK時間

■新規地圖の実装
●『聖都アルカディア』『総本山』
LAW 和 CHAOS 的地圖正式開放!
兩個新地圖也有相應新功能追加
『寄付』和『祝福』

聖都和總本山也有玩家擺攤系統
會因應玩家的LNC立場而作出稅率價格
LAW的在CHAOS 擺攤當然稅會收得重一點, 如此類推

シナガワ, ウエノ街道
要到達聖都和總本山,當然要經過地圖吧
開放兩個新街道地圖 , 在上路途中 .
玩家會看到4隻擁有強大力量的BOSS
分別是『狂信者ギリメカラ』と『法の執行者ドミニオン』、
『無慈悲な女王ヘカーテ』と『無慈悲な女王カーリー』
他們擁有比一般怪物強的力量
玩家們必須合力才能擊敗!

p.s. 還未取得這兩個街道地圖的玩家
是無法去聖都和總本山的 !
玩家必須在新宿向law和chaos 各npc 購入地圖方可進入該街道.

.新增新宿バベル中央制御室
主線任務用,ACT8 開始, 都在這邊接任

■新能力の実装
一律Neutral 的仲魔能力照舊不變,
但當LAW 的玩家召喚LAW的惡魔,在召喚完該仲魔後的10分鍾內
該仲魔能力會大幅提升, CHAOS 也是這樣 , 這就是分別所在

●LNC價格影響
law在聖都和npc買野會平d , 在總本山買野會貴d
chaos在總本山和npc買野會平d,在聖都買就會貴d

●等級上限解放!
由之前最高的等級60上限提升至等級70!

●新規悪魔実装
新增20隻合體惡魔
LAW 7 種
NEUTRAL 5 種
CHAOS 8 種

●敵専用技能実装
一部份惡魔有專用技能
即是該技能是敵人專用的
就算捉了變成自分之仲魔, 該仲魔也沒有習得 !
(即是開放用來打我們玩家的! =.=)

●修理成功率和手数料の変更
修理價格調整 和修理成功率開放
P.S. 一部份NPC 修理的成功率會較為高, 但相對修理價錢都會比正常的貴!

●天候調整
就是氣候調整囉! 落雨,落雪等 ?

■主線任務
開放主線任務第2章.
圍繞著新宿バベル周邊舞台的新章『Chapter2 アダムの子供たち』
(即是不再在拉狗男接任囉 , 由ACT 8 開始 ! @@退休吧)

『Act.8 形と力のオベリスク』
『Act.9 セツの杞憂』
『Act.10 アズラの探し物』
 実装。

●支線任務追加
即是我們所說的小任務 , 不是主線任務
有一些特別的獎勵
(可重複解)

■裝備
新增每個立場特定裝備
新武器新防具和新飾品等

新宿防具店幸運卡獎品更新!
(又是一些呃錢的CP大抽獎)

●夏の浴衣祭第二弾
再來一次浴衣!! 新的顏色,款式推出 ,

■不具合修正
地圖消失問題

綠月鈴 發表於 30-7-2007 17:46:11

終於等到今日喇...

到時係我月鈴姐姐回歸既時候喇;P !!!

松本南 發表於 30-7-2007 19:26:42

回復 #2 綠月鈴 的帖子

=,=" 你人間蒸法左果陣. .. 好冷清

玲﹏瓏°兒 發表於 30-7-2007 19:55:25

呢隻真係發展空間好大~比起其他香港台灣巨作好得多!!!

綠月鈴 發表於 31-7-2007 07:23:25

原帖由 松本南 於 30-7-2007 19:26 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
=,=" 你人間蒸法左果陣. .. 好冷清

宜家無哂人玩咩@,@???

我等佢改版嘛...上一次更新我都未搞過...

等佢一次過多d新野...先一次過玩:loveliness: !!!

約西亞 發表於 31-7-2007 08:25:31

因為大小姐你少上囉0,0...
得閒帶我d好似我咁ge新手- v -...
拿~你話架~到時唔見人就0////////0

松本南 發表於 31-7-2007 09:51:06

回復 #5 綠月鈴 的帖子

我同你都一樣玩蒸發, 好多會員都玩蒸發

約西亞 發表於 1-8-2007 08:41:37

公會有d人玩左10幾lv就停左~"~...
我原本都想等大更新再入黎爽~但係忍唔住就上線升LV - V -
因為好想拎新頭飾...海星頭>口<

*呢排我家姐又加入戰團0,0...叫做"千葉 葵”...
純槍手黎- V -...等閒就教下佢0,0...因為呢...我唔識用槍ge打法...

松本南 發表於 3-8-2007 22:34:54

回復 #8 約西亞 的帖子

全公會只有本人之前主力研究過Gun -,-

約西亞 發表於 4-8-2007 20:50:24

咁真係要請教下= v =+++
因為我家姐係亂玩ge XD
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 【遊戲更新】8月9日 (10點-1點)HK時間