松本南 發表於 28-6-2007 18:09:03

石英魔階第一手真相

令爆... 個boss 吾勁 , 可能因為銅la.. d 怪都ok廢
比較驚冰lor d 怪..個boss都系怕冰.. boss有9000幾exp左右

入面既石有分 力,知力,魔力 果d. 有3夠數值既人先禁得開
無人有運禁開運舊石頭就無中途山羊屋+extra 寶箱

如果禁得晒入面咁多粒石, 打果個大佬就系我圖下果隻,d兵仔都勁d
..禁吾到是但一個/以上..打既大佬就廢好多, 同埋隻大佬吾驚冰.. d兵都廢好多

[H]wanwan 發表於 28-6-2007 18:12:12

岩岩個上網先有人黎搞返好=.=
洗左機e+先裝返d野 裝完玩a)oa

雪羽 發表於 28-6-2007 19:52:26

是不是你們剛剛說的新地方啊??

松本南 發表於 28-6-2007 19:59:13

回復 #3 雪羽 的帖子

YS.. 今日出的

惡魔卍偉 發表於 30-6-2007 01:25:45

我想問-.-同我地上次打果隻有咩唔同-.-

綠月鈴 發表於 30-6-2007 16:38:48

原帖由 惡魔卍偉 於 2007-6-30 01:25 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我想問-.-同我地上次打果隻有咩唔同-.-

有成10隻唔同既boss架...

有d能力強但係經驗值就唔多...有d能力弱但係經驗就好多...

好似我同jack打依隻咁...有16000經驗值...

只係銃

約西亞 發表於 30-6-2007 20:36:22

今日用jack同123123都打左2場...好似=口=...
統...係我最差果樣黎...
冰魔法得隻20 靈鳥識...但我唔練佢-口-...

綠月鈴 發表於 1-7-2007 06:04:09

原帖由 約西亞 於 2007-6-30 20:36 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
今日用jack同123123都打左2場...好似=口=...
統...係我最差果樣黎...
冰魔法得隻20 靈鳥識...但我唔練佢-口-...

唔一定架...因為每一隻boss都係唔同弱點架...

官方都未証實得哂...所以一定要一樣一樣咁試!!!

酷風 發表於 2-7-2007 17:04:29

有冇得睇打邊隻boss~~
有10隻唔同boss~~~
點分啊?

惡魔卍偉 發表於 2-7-2007 17:10:26

但係,...打左甘多次,...隻隻一樣樣-.-
頁: [1] 2
查看完整版本: 石英魔階第一手真相